Ravu Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Halo,, kto dzisiaj będzie? Edytowane 4 Listopada 2014 przez Ravu
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja miałem w planie jechać ale niestety nie dam rady
secio84 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Chłopaki nie chce kto się wymienić Rns-e bo mój okazało się nie obsługuje kamery. Więc chętnie się wymienię jeśli nie zamierzacie montować kamerki.
stanley Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 ja będę za jakieś 30min, Pajda też ma dojechać
stanley Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jesteśmy na parkingu zielonym pod scc
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Mordo kiedy na spota zawitasz? Jak będzie jakiś wlew
pajda Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 thx pany za spotkanie i kebaba Mordo kiedy na spota zawitasz? Jak będzie jakiś wlew
Radeksc Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Panowie, macie może jakąś w miarę zaufaną osobę, która sprowadza samochody?
Ravu Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 thx pany za spotkanie i kebaba Mordo kiedy na spota zawitasz? Jak będzie jakiś wlew Dzięki również , keks smaczny Panowie, macie może jakąś w miarę zaufaną osobę, która sprowadza samochody? Pisz do kolegi A4_Dominik_WAWJego firma sprawdza auta. Miałem furkę do sprawdzenia 500km od mnie. Zamiast jechać zapłaciłem za inspekcję i chłopaki sprawdzili. Okzało się, że był to szrot. Także oszczędziłem sobie drogi i nerwów.
Radeksc Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ravu, dzięki, ale jednak szukam kogoś ze śląska/małopolski
akjam Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Przecież pytałeś o zaufaną osobę to Ci kolega podpowiedział Co tam z wieczora?
stanley Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 dzięki za kebsa powiększony = masakra Panowie, macie może jakąś w miarę zaufaną osobę, która sprowadza samochody? napisz do forumowicza miszel pod tym samym nickiem jest na allegro, powiedz, że masz namiar ode mnie aha, to okolice Rzeszowa, ale to już przecież rzut beretem
Rekomendowane odpowiedzi