franciszek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Witam Michał chciałbym wyrezac u siebie składane lusterka(może nie do końca ja sam ) fotochrom wiem ze są 10 pinowe i wewnętrzne tez chce załozyc nie wiem ile czego potrzebuje czy po 20 pinów 10m 10z do tych lusterek zew wystarczy :facepalm: :facepalm:czy cos do tego jeszcze potrzebuje? Sorry tak to jest jak się ma zerowe pojęcie o rezaniu pzdr quwa juz w roboFranciszek jeszcze z Pajdą możesz pogadać ile pinów trzeba Edytowane 9 Listopada 2014 przez franciszek
Ravu Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Do . Niektórzy mają dluugi weekend, a niektórzy idą jutro do pracy. Pozazdrościć
tomaszstn Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Niektórzy są w pracy cały weekend
oprych Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Franciszek po kiego grzyba aż tyle tych pinów? Jak chcesz założyć składanie to żadnych pinów nie potrzebujesz tylko lustra i silniczki Jak masz wew. Foto to w b6 3 kable jeden do MCE o ile dobrze pamiętam dwa do słupka A Czyli pinów potrzeba ci 4 męskie 4 żeńskie I chodzi mi o te co łączą słupek z drzwiami Jak będziesz zamawial to możesz mi wziąść po 10 z każdego czyli 10M 10Z Tylko żebyś nie przestrzelil numerów bo milimet to nie miara a jednak może być problem z montażem nie wiem czy przeglądałęś ale podsyłam dla informacji tu masz foto chrom co prawda wew ale jezeli nie masz to : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/46797-all-b6-lusterko-fotochromowe-montaz-i-podlaczenie-fotochrom-samosciemniajace/ a tu masz składane lustra http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy/
ucho.77 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Oprych potrzeba po; 2 męskie i 2 żeńskie na slupek +2 żeńskie do silniczkow,to wszystko x2 (dwoje drzwi)+ do podpiecia wewnetrznego lusterka ile??? Pajda jak mozesz to policz ;-)
franciszek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Franciszek po kiego grzyba aż tyle tych pinów? Jak chcesz założyć składanie to żadnych pinów nie potrzebujesz tylko lustra i silniczki Jak masz wew. Foto to w b6 3 kable jeden do MCE o ile dobrze pamiętam dwa do słupka A Czyli pinów potrzeba ci 4 męskie 4 żeńskie I chodzi mi o te co łączą słupek z drzwiami Jak będziesz zamawial to możesz mi wziąść po 10 z każdego czyli 10M 10Z Tylko żebyś nie przestrzelil numerów bo milimet to nie miara a jednak może być problem z montażem nie wiem czy przeglądałęś ale podsyłam dla informacji tu masz foto chrom co prawda wew ale jezeli nie masz to : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/46797-all-b6-lusterko-fotochromowe-montaz-i-podlaczenie-fotochrom-samosciemniajace/ a tu masz składane lustra http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy/ Oprych nie ma problemu zamowie ci 10m i 10z Oprych potrzeba po; 2 męskie i 2 żeńskie na slupek +2 żeńskie do silniczkow,to wszystko x2 (dwoje drzwi)+ do podpiecia wewnetrznego lusterka ile??? Pajda jak mozesz to policz ;-) Ktos jeszcze potrzebuje??Zamowie 20m i 20z z tej aukcji którą Grzesiek podałes. Jak ktoś będzie potrzebowal piny to pisać jutro zamawiam pzdr
pajda Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 a za tem co do lusterek to nie trzeba żadnych pinów jak to maja być tylko składane co do foto wew to radze ci wypuści 6 kabli , bo za pół roku zachce ci się mieć foto zew. i bedziesz musiał na nowo wszystko rozbierać pinów weź sobie więcej , bo to nie jest pewnie ostatnia rzecz co bedziesz robił, po za tym musisz mieć włącznik swiateł z auto i od razu uruchomisz living home
franciszek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) a za tem co do lusterek to nie trzeba żadnych pinów jak to maja być tylko składane co do foto wew to radze ci wypuści 6 kabli , bo za pół roku zachce ci się mieć foto zew. i bedziesz musiał na nowo wszystko rozbierać pinów weź sobie więcej , bo to nie jest pewnie ostatnia rzecz co bedziesz robił, po za tym musisz mieć włącznik swiateł z auto i od razu uruchomisz living home Dzięki a wiec tak kupic dużo pinów lusterka zew są składane podgrzewane i w fotochromie bez ramek(obwódki) jutro forumowicz ma mi wysłąc lusterko fotochrom wew tylko czy te lusterka fotoch do b6 wszystkie były takie same jedne są z kompasem lub bez i pod automatyczne swiatła CLH.A te kable jakie mam dokupić rozumiem ze zrobienie od razu fotochromu plus składanie lusterek to kupa roboty .Jutro zakupie w aso włącznik musze mieć jakiś numer czy wystarczy ze poproszę z funkcją auto.Sorry panowie mam sraczke jak kierownik produkcji ale nie znam się na tym i zawracam rurę :facepalm: Edytowane 9 Listopada 2014 przez franciszek
oprych Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Przeczytaj i przemysl to co wkleilem te linki a co masz przelicz zobacz przeczytaj i dopiero zamawiaj bo na hura to nie za bardzo zamawiać i rezac A włącznik auto w aso to kupa kasy a używki kupisz w normalnej kasie a nie jak za zboże tylko zobacz co ci potrzeba UCHEM NIE gadaj bo on za chwile będzie kupował części do 2,5w porsche polska Skompletuj graty wszystkie graty a dopiero uderzając do Pajdy On stary rezacz to ci nawet kanapki zrobi jak zglodniejerz Spokojnie Edytowane 9 Listopada 2014 przez oprych
pajda Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 a za tem co do lusterek to nie trzeba żadnych pinów jak to maja być tylko składane co do foto wew to radze ci wypuści 6 kabli , bo za pół roku zachce ci się mieć foto zew. i bedziesz musiał na nowo wszystko rozbierać pinów weź sobie więcej , bo to nie jest pewnie ostatnia rzecz co bedziesz robił, po za tym musisz mieć włącznik swiateł z auto i od razu uruchomisz living home Dzięki a wiec tak kupic dużo pinów lusterka zew są składane podgrzewane i w fotochromie bez ramek(obwódki) jutro forumowicz ma mi wysłąc lusterko fotochrom wew tylko czy te lusterka fotoch do b6 wszystkie były takie same jedne są z kompasem lub bez i pod automatyczne swiatła CLH.A te kable jakie mam dokupić rozumiem ze zrobienie od razu fotochromu plus składanie lusterek to kupa roboty .Jutro zakupie w aso włącznik musze mieć jakiś numer czy wystarczy ze poproszę z funkcją auto.Sorry panowie mam sraczke jak kierownik produkcji ale nie znam się na tym i zawracam rurę :facepalm: czy ja wiem czy kupa , troche jest ale wszytko da sie opanowac i musisz troche poczytać w dziale technicznym
oprych Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Kupiłeś foto chrom wew? Pod mały uchwyt? To potrzeba ci wtyczki jak w linku co podałem Masz włącznik CLH? Jezeli nie to musisz kupić Poczytaj Gdzies mam notatki ale gdzie one są??????????????
ucho.77 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) ktoś się tu prosi Edytowane 9 Listopada 2014 przez ucho.77
pajda Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Przeczytaj i przemysl to co wkleilem te linki a co masz przelicz zobacz przeczytaj i dopiero zamawiaj bo na hura to nie za bardzo zamawiać i rezac A włącznik auto w aso to kupa kasy a używki kupisz w normalnej kasie a nie jak za zboże tylko zobacz co ci potrzeba UCHEM NIE gadaj bo on za chwile będzie kupował części do 2,5w porsche polska Skompletuj graty wszystkie graty a dopiero uderzając do Pajdy On stary rezacz to ci nawet kanapki zrobi jak zglodniejerz Spokojnie zapomniałeś jeszcze o %
Rekomendowane odpowiedzi