Multis Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Akjam, trzeba chodzić głosować, jak nie pójdziesz Ty czy ja, czy inny nasz kumpel, mocherowe berety by nas zniszczyły Najgorsze że przez te mochery głosowałem na PO i teraz żałuje....Lepiej na PO niż tego niskiego terrorysteTo nie temat na tutaj...Wyleczyłem się z TVN No to co flacha?Ino flacha. I trza obic kolesia za tą płyte...
diman Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Akjam, trzeba chodzić głosować, jak nie pójdziesz Ty czy ja, czy inny nasz kumpel, mocherowe berety by nas zniszczyły Najgorsze że przez te mochery głosowałem na PO i teraz żałuje....Lepiej na PO niż tego niskiego terrorysteTo nie temat na tutaj...Wyleczyłem się z TVN No to co flacha?Ino flacha. I trza obic kolesia za tą płyte...He no trzeba by mu zrobić wjazd na chatę Dobra dziewczyny ja was opuszczę bo rano się nie podniose do jutra dobranoc
akjam Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 ale zadziwiły mnie nazwy partii: - KW Oburzeni - KWW Platforma Oburzonych czy jakoś tak przez pierwsze 5min yebałem za śmiechu, zwłasza, że kobieta obok mnie, wraz z mężem stawiała krzyżyk przy kandydacie co każdą stronę... a jak skończyła to się pyta czy na każdej stronie trzeba zakreślać kandydata Diman, trzeba się na flacha umówić - nie może być tak, że pijemy tylko w BT Nazwy partii bogate. Dobrze mówisz!
Multis Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Akjam, trzeba chodzić głosować, jak nie pójdziesz Ty czy ja, czy inny nasz kumpel, mocherowe berety by nas zniszczyły Najgorsze że przez te mochery głosowałem na PO i teraz żałuje....Lepiej na PO niż tego niskiego terrorysteTo nie temat na tutaj...Wyleczyłem się z TVN No to co flacha?Ino flacha. I trza obic kolesia za tą płyte...He no trzeba by mu zrobić wjazd na chatę Dobra dziewczyny ja was opuszczę bo rano się nie podniose do jutra dobranoc Nawet wieśniak kleju nie usunął... Dobranoc...
stanley Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Multis, tyś pownien robić w NASA
Multis Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Aaaa bo dał jakiemuś weterynarzowi z opalarką co się youtube naoglądał. I teraz ma bidok wydatek... Nawet procka nie zdemontował i się do gniazda przykleił.... ładnie ciepło tam było...
Ravu Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 A po za tym ja głosowałem na bez partyjnych u mnie w mieście Najlepiej, Trzeba to lewactwo przegonić
franciszek Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Pany ustrzeliłem ładnie wypasioną A6 c6 3.0 tdi,ale takiej wersji jeszcze nie spotkałem. Dobranoc Edytowane 17 Listopada 2014 przez franciszek
Rekomendowane odpowiedzi