stanley Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja coś Ci się poyebało, nie robimy spota w ST dla Ciebie PS. jesteś gorszy
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Psyyyyyt.... Pssyt kasztelan xxlSynku... Przygotówka... Chip bedzie w pt. Bo jeszcze dla dimana idzie... wiec na niedziele powinno być... jasne jest mi on teraz nie potrzebnyCzyli szukam luster....Zaś robota... a właśnie fedry KW przyszły. Teraz czekać na poszerzarke do nadkoli... Zapowiadają się pikne święta... Zamiast wolnego będę rezał..
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 i jak tam fani BVB piękne baty psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja coś Ci się poyebało, nie robimy spota w ST dla Ciebie PS. jesteś gorszy niepierdol
turzol Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 multis, nie ma ciśnienia. Wioze Ci kolejną ofiare do rebaildingu
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 multis, nie ma ciśnienia. Wioze Ci kolejną ofiare do rebaildingu HEH. damy rade, mam nadzieje że znajdziesz czas we wtorek ? Psyyyyt leszek.... i jak tam fani BVB piękne baty psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja coś Ci się poyebało, nie robimy spota w ST dla Ciebie PS. jesteś gorszy niepierdol Ty, ja Ci współczuje, ostatnio czesto na twoim osiedlu bywam i na wjeździe już 2 razy przytarłem przodem.....Tragedia, co za lekarz robił ten bruk...
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 multis, nie ma ciśnienia. Wioze Ci kolejną ofiare do rebaildingu HEH. damy rade, mam nadzieje że znajdziesz czas we wtorek ? Psyyyyt leszek.... i jak tam fani BVB piękne baty psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja coś Ci się poyebało, nie robimy spota w ST dla Ciebie PS. jesteś gorszy niepierdol Ty, ja Ci współczuje, ostatnio czesto na twoim osiedlu bywam i na wjeździe już 2 razy przytarłem przodem.....Tragedia, co za lekarz robił ten bruk... masz za dużą glebę, Golfem też tam zawsze tarłem proponuję wrócić do normalnego zawiasu ALBO zrzuć ze 30 kg
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 multis, nie ma ciśnienia. Wioze Ci kolejną ofiare do rebaildingu HEH. damy rade, mam nadzieje że znajdziesz czas we wtorek ? Psyyyyt leszek.... i jak tam fani BVB piękne baty psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja coś Ci się poyebało, nie robimy spota w ST dla Ciebie PS. jesteś gorszy niepierdol Ty, ja Ci współczuje, ostatnio czesto na twoim osiedlu bywam i na wjeździe już 2 razy przytarłem przodem.....Tragedia, co za lekarz robił ten bruk... masz za dużą glebę, Golfem też tam zawsze tarłem proponuję wrócić do normalnego zawiasu ALBO zrzuć ze 30 kg Gdzie... teraz mam 1BV a będzie niżej, Ja to z rezaniem to tak jak Ty. niby nie, ale jedziemy. Spryski mgiełki wpadły Jutro rozmowy NT. poszyć A6 C7 S-line Ino nie wiem jak z piankami....
franciszek Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Multis dobrze Ci jedzie ten Twój karawan Psyt Cola
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Multis dobrze Ci jedzie ten Twój karawan Psyt Cola THX. twój też idzie, Kurwin, mało sie sie nie znalazłem na barierkach, jak mi jakiś wieśniak SBL prawie wpadł na lewy a ja złoty siedemdziesiąt .... dobrze że heble nowe, al;e trza jednak większe Nie ukrywam że miałem sporo strachu nie zakopciłem Cię zbytnio ???? Jak to mawia Stan. Zepsułem 4ropaka.... Ech To dobranoc...
franciszek Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Mój też puszcza bąki także bez spiny . Jak gnojówka nie dymi to znaczy,że cuś jest nie tak. Myślę,że u Ciebie nie ma tragedii,masz tam 312-stki,jesli się nie mylę
Multis Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Mój też puszcza bąki także bez spiny . Jak gnojówka nie dymi to znaczy,że cuś jest nie tak. Myślę,że u Ciebie nie ma tragedii,masz tam 312-stki,jesli się nie mylę A co to ?Aha.... heble. Ja 312... za dużo pije...
Multis Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 łoc ap alko boyz ? Psyyyyt. Kasztelan z promo w biedrze...
Rekomendowane odpowiedzi