Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 no tak czego mogłem się spodziewać jeszcze jutro i fajrant ale wyjątkowo mam niezły trip do jebnięcia przez weekend więc bez alko
Multis Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 no tak czego mogłem się spodziewać jeszcze jutro i fajrant ale wyjątkowo mam niezły trip do jebnięcia przez weekend więc bez alko Jestem z tobą ... Psyyyt
turzol Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 pssyt zacząłem dzisiaj ze śwagrem szukać jego wymarzonego dupowozu za zawrotne 18 papiera. Uwielbiam patrzeć na miny Mirków handlarzy na widok laptopa z vagiem i miernika lakieru Efekt zawsze jest taki sam - od razu zaczynają się lamenty i gadki o malowanych drzwiach od parkingówek czy maskach po odpryskach. Pierwszy strzał z dzisiaj http://olx.pl/oferta/koda-fabia-1-4-tdi-80km-klimatyzacja-salon-polska-2009-CID5-ID7U5nn.html#7aadb4df84 lewa strona 300 mikronów od błotnika przód aż do tylnego - na górnych partiach słupka D miernik zaczął pokazywać wartości z c**ja typu 2800-3200 mikronów. Otwieram klapę a tam na zgrzewach blachy świeża masa i już wyłażąca ruda. Ciekawy weekend się zapowiada
Multis Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 pssyt zacząłem dzisiaj ze śwagrem szukać jego wymarzonego dupowozu za zawrotne 18 papiera. Uwielbiam patrzeć na miny Mirków handlarzy na widok laptopa z vagiem i miernika lakieru Efekt zawsze jest taki sam - od razu zaczynają się lamenty i gadki o malowanych drzwiach od parkingówek czy maskach po odpryskach. Pierwszy strzał z dzisiaj http://olx.pl/oferta/koda-fabia-1-4-tdi-80km-klimatyzacja-salon-polska-2009-CID5-ID7U5nn.html#7aadb4df84 lewa strona 300 mikronów od błotnika przód aż do tylnego - na górnych partiach słupka D miernik zaczął pokazywać wartości z c**ja typu 2800-3200 mikronów. Otwieram klapę a tam na zgrzewach blachy świeża masa i już wyłażąca ruda. Ciekawy weekend się zapowiada Trza zebrać loże szyderców i latać po Mirkach . gnoić szmaciarzy ... Zaczął bym od Sowińskiego... ma ze mna na pieńku
turzol Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 śwagier to motoryzacyjna lama, a z takimi jest najgorzej. Kupiłby pewnie nawet poloneza gdyby ktoś nakleił mu inny znaczek. Dla niego klimatyzacja to generator bakterii a elektryczne lusterka to "zbędna elektronika". Także ciężki przypadek, nie do leczenia
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 śwagier to motoryzacyjna lama, a z takimi jest najgorzej. Kupiłby pewnie nawet poloneza gdyby ktoś nakleił mu inny znaczek. Dla niego klimatyzacja to generator bakterii a elektryczne lusterka to "zbędna elektronika". Także ciężki przypadek, nie do leczenia te z elektroniko się psujo, napakowane tyle tego, lepi bez
stanley Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 to psyt PS. Wczoraj wsiadłem do nowego Passata, fajne autko,wydaje się dużo większe niż poprzednik, klima 3 strefy w standardzie To tyle moich motoryzacyjnych wypocin
franciszek Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 śwagier to motoryzacyjna lama, a z takimi jest najgorzej. Kupiłby pewnie nawet poloneza gdyby ktoś nakleił mu inny znaczek. Dla niego klimatyzacja to generator bakterii a elektryczne lusterka to "zbędna elektronika". Także ciężki przypadek, nie do leczenia śwagier to motoryzacyjna lama, a z takimi jest najgorzej. Kupiłby pewnie nawet poloneza gdyby ktoś nakleił mu inny znaczek. Dla niego klimatyzacja to generator bakterii a elektryczne lusterka to "zbędna elektronika". Także ciężki przypadek, nie do leczenia te z elektroniko się psujo, napakowane tyle tego, lepi bez to psyt PS. Wczoraj wsiadłem do nowego Passata, fajne autko,wydaje się dużo większe niż poprzednik, klima 3 strefy w standardzie To tyle moich motoryzacyjnych wypocin Zapodają w nich 2.0 tdi bi turbo 240 km ,czy cos mi się poebało?
stanley Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 + do tego 4motion z DSG Biore zrobiłem sobie przed chwilą swoją konfigurację, wyszło mi 205 000 zł
franciszek Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 + do tego 4motion z DSG Biore zrobiłem sobie przed chwilą swoją konfigurację, wyszło mi 205 000 zł 200 500 zł po Twoich zniżkach Stasiu
stanley Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 + do tego 4motion z DSG Biore zrobiłem sobie przed chwilą swoją konfigurację, wyszło mi 205 000 zł 200 500 zł po Twoich zniżkach Stasiu bez zniżek, poczekam jak przyjedzie jakaś całka-odkupię i naprawię sobie po kosztach
franciszek Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 + do tego 4motion z DSG Biore zrobiłem sobie przed chwilą swoją konfigurację, wyszło mi 205 000 zł 200 500 zł po Twoich zniżkach Stasiu bez zniżek, poczekam jak przyjedzie jakaś całka-odkupię i naprawię sobie po kosztach Jest szansa,że na alledrogo latają już jakies graty z new Passata
akjam Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Jakby się trafiły dwa to daj znać Edit: Edytowane 27 Listopada 2014 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi