Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 zbierz mnie z pod Sylwii robo 18.30??Ok
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time .To widzimy sie pod scc. Chyba ze lecimy razem....
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time . znając głodomorów to od razu tam polecimy
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time .znając głodomorów to od razu tam polecimy Weź kamień i rzuć jako pierwszy...
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 franciszek Grzesiek miodzio Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time .To widzimy sie pod scc. Chyba ze lecimy razem.... Gdzie mam podjechać?Polecimy razem Patryk
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 To wiela nas będzie??? franciszek Grzesiek miodzio Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time .To widzimy sie pod scc. Chyba ze lecimy razem.... Gdzie mam podjechać?Polecimy razem Patryk Pewnie wylecimy na trase więc dryn i kajs kolo strazy wylecisz...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gdzie mam podjechać ul. Paprocańska na przeciw kościoła
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gdzie mam podjechaćul. Paprocańska na przeciw kościoła Zbieram sie po lekku.
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 franciszek j**any jakie portfolio jesteś na II miejscu
Rekomendowane odpowiedzi