ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/zdjecia/3686388,smiertelny-wypadek-na-dts-film-z-wypadku-nagrala-kamera-monitoringu-zobacz-wideo,4653156,id,t,zid.html tu masz fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ale zayebał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tył samochodu wylądował ok 100m dalej od słupa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Panowie znacie kogoś kto sprzedaje autko jakieś zadbane, hatchback, 5 drzwi, diesel, może też być benzynka do max 1.8, klima, rocznik powyżej 2000 i cena poniżej 14000zł, myślałem o A3, może ktoś ma jako drugie bądź jakiś znajomy ma na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zdrowie... Stock Czarny , i schabik po wędzonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No to psyt kolejny browar Turzol jedziesz na spota we wtorek do Kato czy wrzucamy te pompki u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Stanley nie wiesz jak robimy tego 27 po świętach bo mam sobotę roboczą niby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zdrowie.... stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No to psyt kolejny browar Turzol jedziesz na spota we wtorek do Kato czy wrzucamy te pompki u Ciebie ? mozemy wrzucić a potem na spota jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Problem jest taki że ja do 17.30 jestem w robocie... więc zanim dojadę do Tychów będzie 18. Wrzucenie do 19 z groszami. Więc zobaczymy jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Problem jest taki że ja do 17.30 jestem w robocie... więc zanim dojadę do Tychów będzie 18. Wrzucenie do 19 z groszami. Więc zobaczymy jak to wyjdzie. Można spota w tychach zrobić No to psyt kolejny browar Turzol jedziesz na spota we wtorek do Kato czy wrzucamy te pompki u Ciebie ? mozemy wrzucić a potem na spota jechac Masz pozwolenie? Może jutro piwnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hahaha i będziecie mi na ręce patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hahaha i będziecie mi na ręce patrzeć My będziemy pić, jak skończysz dołączysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hahaha ide w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hahaha ide w to W tychach można w alkoholizm wpaść... ale czy może być coś lepszego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Obiecałem Młodemu lodowisko,ale wieczorem czemu nie Robimy jakigo spota? Na łyżwach,czy w knajpie To drugie...Turzol? Miszka? Camilo? Franciszek? Ja jutro w robo a później remoncik u kumpla,ale nie wymiguje się flaszeczke może dwie lub trzy moglibyśmy wychylić myslę ,ze okazja się nadarzy,Artur szykuj garaz na małe posiedzenie Dziękuje za graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 siema AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi