Multis Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 2h z sam z dziećmi... zaraz mnie coś rozyebie.... Przedszkole?
franciszek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) siema Edytowane 22 Grudnia 2014 przez franciszek
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 2h z sam z dziećmi... zaraz mnie coś rozyebie.... Przedszkole? Młody jeszcze za mały, a siorka dzisiaj nie poszła ( idzie dopiero chyba w nowy rok) Stanley zapraszamy do pracy haha jest to jakieś wyjście
turzol Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Stanley zapraszamy do pracy haha Krzysiek mam już te śruby do pompek , odebrałem dzisiaj z serwisu. Daj jutro znać o której działamy. Te gniazda pompek mogę poczyścić, przedmuchać kompresorem ? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez turzol
Multis Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Stanley zapraszamy do pracy haha Krzysiek mam już te śruby do pompek , odebrałem dzisiaj z serwisu. Daj jutro znać o której działamy. Te gniazda pompek mogę poczyścić, przedmuchać kompresorem ? Mówisz że się spot szykuje na garage? 2h z sam z dziećmi... zaraz mnie coś rozyebie.... Przedszkole? Młody jeszcze za mały, a siorka dzisiaj nie poszła ( idzie dopiero chyba w nowy rok) Stanley zapraszamy do pracy haha jest to jakieś wyjście Mialem na mysli że masz przedszkole w doma...
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 fajrant na dziś - chyba już nikt nie weźmie kredytu przed wigilią
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 fajrant na dziś - chyba już nikt nie weźmie kredytu przed wigilią dużo osób popełni sepuku przez twój kredyt ?
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 fajrant na dziś - chyba już nikt nie weźmie kredytu przed wigilią dużo osób popełni sepuku przez twój kredyt ? zależy jak mocną mają psychikę i ile będą w stanie znieść ps. k**wa jak mnie się zaczęły B8 po lifcie podobać o ja jebie no nic pozostaje czekać gdzieś do 2020 aż spadną z ceny
ucho.77 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Turzol o której na garage się wybierasz??? Może grzane dupki bym ogarnoł
turzol Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Turzol o której na garage się wybierasz??? Może grzane dupki bym ogarnoł bedziemy na tel, sam nie wiem czy dzisiaj się wyrwe. Jutro już na pewno bede od 10
Multis Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 [emoji14]olew: Turzol o której na garage się wybierasz??? Może grzane dupki bym ogarnoł [emoji14]h34r: bedziemy na tel, sam nie wiem czy dzisiaj się wyrwe. Jutro już na pewno bede od 10 Jak się mają klucze
franciszek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Franciszek i jak łokieć? Artur miodzio
Rekomendowane odpowiedzi