pajda Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 jest i przedstawiciel NFZ'tu a niby tylko na elektronice się znał
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Multis ....pacjent...to one v....podgłaśnianie /ściszanie słabo działa....wyłącznik równie licho....ekran ma więcej pisk....niż nie jedne wałki w paniętym dieslu fał sześ.....bateria do wymiany...pononoć się nie wymienia ....coś ...jakoś.....co myślisz ....?? a po swietach wątroba do wymiany trza mieć charyzmę by do tego nie dopuścić
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 to pyrsk Cola z lodem.... żartowałem ...kuśfa
Multis Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Multis ....pacjent...to one v....podgłaśnianie /ściszanie słabo działa....wyłącznik równie licho....ekran ma więcej pisk....niż nie jedne wałki w paniętym dieslu fał sześ.....bateria do wymiany...pononoć się nie wymienia ....coś ...jakoś.....co myślisz ....?? a po swietach wątroba do wymiany trza mieć charyzmę by do tego nie dopuścić To trza na trzeźwo... Heh. Ide w kimke . Nara all...
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 muszę zaległości nadrobić......dobrze ,że wolne mam
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 kurw... usnąłem razem z młodym to psyt i spać
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 po świętach może już ogarnę sprawę zakupu więc po nowym roku powinien pojazd wrócić do żywych, a co masz coś ?
Rekomendowane odpowiedzi