Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 przewody dobre w stali ...płyn kororowy....a tak serio to nie ma górnej granicy 380/330 no...ale tu telefon do Mirka może się już przydać
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 przewody dobre w stali ...płyn kororowy....a tak serio to nie ma górnej granicy 380/330 no...ale tu telefon do Mirka może się już przydać daleka droga do tego, ale kompletuje listę modów wstyd mieć 312mm z przodu, w klekocie tyle siedzi
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 szukaj z rns'em auta bosssse bix'em czarna bryka i biała skóra... heblami się nie martw...dopasujemy cuś by zwalniała padlina nawet jak nie będzie erenessee to by było 2 dinowe radyjo
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 szukaj z rns'em auta bosssse bix'em czarna bryka i biała skóra... heblami się nie martw...dopasujemy cuś by zwalniała padlina można powiedzieć, że 1,2,3,4, jest białych skór nie chcę ( nie jestem PIMP ) znaleziona specyfikacja jest ok PS. ogledziny zlecone szukaj z rns'em auta bosssse bix'em czarna bryka i biała skóra... heblami się nie martw...dopasujemy cuś by zwalniała padlina nawet jak nie będzie erenessee to by było 2 dinowe radyjo Ja już wczoraj webasto do benzyny znalazłem
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 to nieźle po tyłach jestem widzę....ja też szukam grzania ....może coś namierzę na dniach
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 chciało by się brykę zmienić, już 5 lat jeżdżę gratem ( choć nigdy mnie nie zawiódł) Jednak gdyby udało się tam zrobić z 240PS i 450Nm automatycznie dla dzieci robi się więcej miejsca i bryki nie zmieniam ok 220PS
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 ja będę padło dobijał dalej..... pożyjemy zobaczymy jak to długo wytrzyma lampy na dzień dobry do gwertego wysłać musisz...na regenerację....c5 i b6 to ten sam problem miały kurfa....i koło jakieś trza fajne znaleźć........eslajnowe 19 albo 20 hyhy...... zbieram się .... bo mi dekiel wali
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 póki co mam koło (nie zmieniam co sezon jak te zarobasy ) ja też spadam
neimaD Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Pany ogarnia ktoś dobrze ETKE? chodzi mi o nr i o różnice przy stabilizatorze przednim z C6 - RS6, 2.0, 3.0. :-)Sprawdze Ci zaraz. Sprawdzilem dokladnie w ETCE: A4 polift, A6 przedlift polift ma te samo, a nawet A8 99-2003 ma lustro sferyczne, fotochrom, biale lub niebieskie. W takim razie, jesli jeden numer pasuje to wszystkie maja taki sam kształt. Wymiar 175x100mm 8D0 857 535E Jedziesz na kawe do Jasienicy ?? Troche pozno ale Nie mam czasu ostatnio na spoty wcale Pany ogarnia ktoś dobrze ETKE? chodzi mi o nr i o różnice przy stabilizatorze przednim z C6 - RS6, 2.0, 3.0. :-)4F0411309E , jednakowy dla 4-cyl, V10 i RS6 Dziwna sprawa, wiem, że są przynajmniej 2 różne nr a tu takie kredki Dziękować
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Jest drugi numer z litera H ale nie ma roznic w srednicy 29mm i wystepuje tylko w a6 4 cyl. te drugie zmiany mnie dobiją.... psyt Pany, jaki sensowny hebel można zapodać do A6 C5 ? 365x335 z rs6 Mozliwosci masz duzo, zwrotnica w polifcie jest na duzym rozstawie takze mozna wlozyc wiele. ja będę padło dobijał dalej..... pożyjemy zobaczymy jak to długo wytrzyma lampy na dzień dobry do gwertego wysłać musisz...na regenerację....c5 i b6 to ten sam problem miały kurfa....i koło jakieś trza fajne znaleźć........eslajnowe 19 albo 20 hyhy...... zbieram się .... bo mi dekiel wali jaki problem jest z lampami ? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez danielom
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jest drugi numer z litera H ale nie ma roznic w srednicy 29mm i wystepuje tylko w a6 4 cyl. te drugie zmiany mnie dobiją.... psyt Pany, jaki sensowny hebel można zapodać do A6 C5 ? 365x335 z rs6 Mozliwosci masz duzo, zwrotnica w polifcie jest na duzym rozstawie takze mozna wlozyc wiele. ja będę padło dobijał dalej..... pożyjemy zobaczymy jak to długo wytrzyma lampy na dzień dobry do gwertego wysłać musisz...na regenerację....c5 i b6 to ten sam problem miały kurfa....i koło jakieś trza fajne znaleźć........eslajnowe 19 albo 20 hyhy...... zbieram się .... bo mi dekiel wali jaki problem jest z lampami ?Źle świecą ...każdy kto odświeżał te lampy i każde tego typu wie o tym
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Aha. To nie zauwazylem, moje sa w stanie perfekt mimo lat.
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Moje też były fajne ,jak dostały nowych soczewek i zostały przepolerowane to się okazało ile światła faktycznie dawać mogą....sąsiad zrobił z bixem też ten zabieg u Grześka i..... flaszke my potem jego wypili bo się zdziwił
Ravu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Pany, łazi komuś ETKA na windzie 64bit ?
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia odbieram padło
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia odbieram padło i
franciszek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia odbieram padło
Rekomendowane odpowiedzi