stanley Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 http://allegro.pl/audi-a6-1-9tdi-130-km-warto-i4974750304.html nie ma pełnego FISa ? ponawiam pytanie, myślałem, że w A6 zawsze był FIS....
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Też cza coś porezać. A masz jeszcze co??? No coś się znajdzie. q i 3.0 i będzie malina - w sam raz na puszczenie na allegro za 30k 3.0 nie będzie, Q sam nie wiem a cena do uzgodnienia Turzol co masz jeszcze w tym garażu? Potrzebuje schowek bez mikrorysek pod zmieniarke i z lodówką miałem jak dobrze pamietam 4 albo 5 takich schowkow, ale żaden nie był pod zmieniare. Jak coś wpadnie to dam cyne
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 http://allegro.pl/audi-a6-1-9tdi-130-km-warto-i4974750304.html nie ma pełnego FISa ? ponawiam pytanie, myślałem, że w A6 zawsze był FIS.... Też mam pol fis A problem jest, bo liczniki sa crypto i ciezko wrzucic pelny fis do polifta Ogólnie jak moja Tylko ja nie mam RNS-D
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 [...] miałem jak dobrze pamietam 4 albo 5 takich schowkow, ale żaden nie był pod zmieniare. Jak coś wpadnie to dam cyne
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Też cza coś porezać. A masz jeszcze co??? No coś się znajdzie. q i 3.0 i będzie malina - w sam raz na puszczenie na allegro za 30k 3.0 nie będzie, Q sam nie wiem a cena do uzgodnienia Turzol co masz jeszcze w tym garażu? Potrzebuje schowek bez mikrorysek pod zmieniarke i z lodówką miałem jak dobrze pamietam 4 albo 5 takich schowkow, ale żaden nie był pod zmieniare. Jak coś wpadnie to dam cyne Jestem pierwszy w kolejce. Mam nadzieje ze pamiętasz o mnie.
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 A gdzie ta kolejka? P.S. Spokojnie, spokojnie. Pełen luz.
franciszek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 co tam rezacze Ucho jesteś w kraju ? będziesz we wtorek w KATO ? odebrał bym sobie fanty Grzesiek zabrałbyś Oprychowi te piny,czemu się nic nie przypominasz mi całkowicie wyleciało to z bani
franciszek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 :)Jakis czas temu kupowałem piny i prosiles zebym zabral 10 szt dla Ciebie
Horneth Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dobry Franciszek jak pracujesz w tym tygodniu ?
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 co tam rezacze Ucho jesteś w kraju ? będziesz we wtorek w KATO ? odebrał bym sobie fanty Grzesiek zabrałbyś Oprychowi te piny,czemu się nic nie przypominasz mi całkowicie wyleciało to z bani Oki Jak tam szkło dla mnie?
Rekomendowane odpowiedzi