Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 hehe sie kurws grubo bylo hehehehe Cały pic polega na tym ,że to pewnie ze 2 driny były max przy jej "mocach przerobowych" wysłane z lte Tyszaki jestem w Pszczynie ...robimy jaką kawę u Was we wsi ? Jak cuś to kom wysłane z lte
ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zapisz Żonę na forum to do formy dojdzie
Horneth Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Turzol Franciszek Ucho jesteście chętni na jakieś wieczorne spotkanko na szybkości ? Wpadłbym zamienić kilka słów z Turzolem i obadałbym jak mu to Audi pociska.
turzol Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Turzol Franciszek Ucho jesteście chętni na jakieś wieczorne spotkanko na szybkości ? Wpadłbym zamienić kilka słów z Turzolem i obadałbym jak mu to Audi pociska. ja sie pisze
Horneth Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 To bedemy na kom bo koło 16 jade do dziadków na kawe a później z moją podskoczymy na tychy.
turzol Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 To bedemy na kom bo koło 16 jade do dziadków na kawe a później z moją podskoczymy na tychy. ok wyjmaki pinow zabierzesz?
Horneth Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ok Franciszek będę dzwonił jak będę wyjeżdżał z K-ce
akjam Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Siema po piłeczce! Zayebista pogoda do grania! Teraz obiadek, później meczyk i siłka. Edit: Ale tu cicho?! Niedziela udana.
Rekomendowane odpowiedzi