Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Ano właśnie potrzebuje kogoś kto by podjechał obejrzał zapłacił i przechowal zanim znajdę transport do domu Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Chyba zeby uchowi na chate sciepac. Kaj te fele? Wysłane z taboreta G3
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Tychy, wszystko mam dogadać w poniedziałek, ale chciałem się przygotować już. Ja mam od pyty kilometrów i nie chciałbym jechać na próżno.
Majkel Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Soprano, jak to było wczoraj z tymi słupami pod forum i z tymi wyświetleniami na olx-ie bo to teraz próbuja rozkminić Jedyn filar to był produkt "L" kosztowoł 1000 zł i mioł 10000 wyświetleń... a dali jak to leciało???
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Soprano, jak to było wczoraj z tymi słupami pod forum i z tymi wyświetleniami na olx-ie bo to teraz próbuja rozkminić Jedyn filar to był produkt "L" kosztowoł 1000 zł i mioł 10000 wyświetleń... a dali jak to leciało??? trza mu wyświetlenia kasować ...ale jak o tym gadał to widziałeś....czymś się zaciągał....także poprawkę trza brać
Horneth Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Sqizzy wątpie czy ktoś weźmie odpowiedzialność za sprawdzenie felg...
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Czemu, mam dostać więcej zdjęć w poniedziałek, ale nie chciałbym też aby ktoś je obejrzał i zapłacił za nie, naturalnie ja wcześniej zrobię mu przelew na konto.
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć Leszczu. Telefon se napraw. Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Trujesz dupe, a potem nie wiadomo jak sie ustawic... Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Było przyjechać Taka sytuacja Wygładzone? Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 siema! ożeszTykurwawdupejebany Czemu, mam dostać więcej zdjęć w poniedziałek, ale nie chciałbym też aby ktoś je obejrzał i zapłacił za nie, naturalnie ja wcześniej zrobię mu przelew na konto. ja mogę przechować ale od razu mówię zarobiony jestem w ostatnim czasie sporo i musi mi je ktoś podrzucić pod garaż we wcześniej umówionym terminie - tyle mogę od siebie
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć toś ten płot rozmontowywał ?
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Było przyjechać Taka sytuacja pamiętam jak ja się wprowadzałem do siebie to pralka, zmywarka, TV weszły letko do Yarisa(oczywiście nie na raz) a do B5 to ino TV weszło na chama Było przyjechać Taka sytuacja a tak w ogóle to koza fc**j i małe koło jak na zimowe
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć toś ten płot rozmontowywał ? Multis pokój w gładzi, kibel podwieszony i sufity zaciągnięte
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć toś ten płot rozmontowywał ? Multis pokój w gładzi, kibel podwieszony i sufity zaciągnięte LuxWysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi