Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 siema! ożeszTykurwawdupejebany Czemu, mam dostać więcej zdjęć w poniedziałek, ale nie chciałbym też aby ktoś je obejrzał i zapłacił za nie, naturalnie ja wcześniej zrobię mu przelew na konto. ja mogę przechować ale od razu mówię zarobiony jestem w ostatnim czasie sporo i musi mi je ktoś podrzucić pod garaż we wcześniej umówionym terminie - tyle mogę od siebie No z tym może być problem, bo chciabym aby przez zapłatą ktoś te felgi obejrzał i zabrał.
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 siema! ożeszTykurwawdupejebany Czemu, mam dostać więcej zdjęć w poniedziałek, ale nie chciałbym też aby ktoś je obejrzał i zapłacił za nie, naturalnie ja wcześniej zrobię mu przelew na konto. ja mogę przechować ale od razu mówię zarobiony jestem w ostatnim czasie sporo i musi mi je ktoś podrzucić pod garaż we wcześniej umówionym terminie - tyle mogę od siebie No z tym może być problem, bo chciabym aby przez zapłatą ktoś te felgi obejrzał i zabrał. Multis pisał, że może odebrać, zobaczyć - ja mogę przechować i masz komplet jak co piszcie - tymczasem do jutra
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 siema! ożeszTykurwawdupejebany Czemu, mam dostać więcej zdjęć w poniedziałek, ale nie chciałbym też aby ktoś je obejrzał i zapłacił za nie, naturalnie ja wcześniej zrobię mu przelew na konto.ja mogę przechować ale od razu mówię zarobiony jestem w ostatnim czasie sporo i musi mi je ktoś podrzucić pod garaż we wcześniej umówionym terminie - tyle mogę od siebie No z tym może być problem, bo chciabym aby przez zapłatą ktoś te felgi obejrzał i zabrał. Multis pisał, że może odebrać, zobaczyć - ja mogę przechować i masz komplet jak co piszcie - tymczasem do jutra Taaa tylko podejmowac decyzje... A jak cos potem nie teges. Moge odebrać ale nie sprawdze ich... Wysłane z taboreta G3
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Toż nie naślę na Ciebie bandy cyganów rzuć numerem na PW jak możesz. Zadzwonie i pogadamy.
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Multis uderz do Karola to je na maszynę wrzuci i będzie pewne
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Multis uderz do Karola to je na maszynę wrzuci i będzie pewne Myślisz że ja mam czas. Jeszcze kurwin 2 zmianyWysłane z taboreta G3
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Ucho to kto mi tam jeszcze z twojej listy został? Turzol ☺ Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Toż nie naślę na Ciebie bandy cyganów rzuć numerem na PW jak możesz. Zadzwonie i pogadamy.To jakas firma jest. Cy prywatny? Wysłane z taboreta G3
afroo. Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Z odbiorem będzie problem ale mogę u siebie przechować nawet dłuższy czas gdybyś nie miał innej dziupli.
pajda Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć co ty gadasz, ja w fiacie cc chciałem szafy wozić a4 pojemne auto , przeca to rodzinne kombi
Sqizzy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Prywatny typ, dzwoniłem dziś do niego. Ma mi w poniedziałek przesłać więcej zdjęć na email, jeśli na zdjęciach będą ok to wtedy będę potrzebował pomocy od was. Mianowicie potrzebowałbym aby ktoś podjechał do typa żeby obejrzeć te koła, uszkodzenia rantow. Wiem ze jedna felga jest nadspawana. Ja sam nie mam możliwości ich sprawdzenia bo jestem spod warszawy. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 chlory Quwa niech uj trafi te nasze a4 tym nic nie da się przewieźć co ty gadasz, ja w fiacie cc chciałem szafy wozić a4 pojemne auto , przeca to rodzinne kombi sie Pajda nie dziw.......on przez drzwi chciał wkładać
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 BTW Pajda, pamiętam jak dziś, jak chcialeś tą szafę CC przewozić.... ale był zonk
pajda Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 BTW Pajda, pamiętam jak dziś, jak chcialeś tą szafę CC przewozić.... ale był zonk dali bysmy rade ale ty zwątpiłes ostatnio widziałem jak gość pod castoramą 2 pary drzwi ( zapakowane w styropian) chciał do CC włożyc jak się skończyło to nie wiem
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 BTW Pajda, pamiętam jak dziś, jak chcialeś tą szafę CC przewozić.... ale był zonk dali bysmy rade ale ty zwątpiłes ostatnio widziałem jak gość pod castoramą 2 pary drzwi ( zapakowane w styropian) chciał do CC włożyc jak się skończyło to nie wiem zwątpiłem, ba szafa i tak na styk do Toyoty weszła PS. O której jutro ten basen ?
pajda Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 BTW Pajda, pamiętam jak dziś, jak chcialeś tą szafę CC przewozić.... ale był zonk dali bysmy rade ale ty zwątpiłes ostatnio widziałem jak gość pod castoramą 2 pary drzwi ( zapakowane w styropian) chciał do CC włożyc jak się skończyło to nie wiem zwątpiłem, ba szafa i tak na styk do Toyoty weszła PS. O której jutro ten basen ? Basen 15.30-16
Rekomendowane odpowiedzi