Multis Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować... chyba zajob hehe
akjam Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Pajda dzięki za chwile czasu spędzonego przy Szkodzie Cytrynówka ćwiortka cyk Edytowane 19 Lutego 2015 przez akjam
Multis Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...chyba zajob heheKaj na wakacje? Wysłane z taboreta G3
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...chyba zajob heheKaj na wakacje? Wysłane z taboreta G3 A nie wiem jeszcze chorwacja chodzi mi po głowie ale nie wiem Edytowane 19 Lutego 2015 przez diman
Multis Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...chyba zajob heheKaj na wakacje? Wysłane z taboreta G3 A nie wiem jeszcze Bułgaria chodzi mi po głowie ale nie wiemMy szukamy w górach. Pod kątem dzieci. Masz jakąś miejscowke? Wysłane z taboreta G3
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...chyba zajob heheKaj na wakacje? Wysłane z taboreta G3 A nie wiem jeszcze Bułgaria chodzi mi po głowie ale nie wiemMy szukamy w górach. Pod kątem dzieci. Masz jakąś miejscowke? Wysłane z taboreta G3 zakopiec- mam fajna nie drogo miejscowe
stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować...chyba zajob heheKaj na wakacje?Wysłane z taboreta G3 A nie wiem jeszcze chorwacja chodzi mi po głowie ale nie wiem Diman, my też chcemy jechać do CRO.....najprawdopodobniej początek września.....
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Diman, my też chcemy jechać do CRO.....najprawdopodobniej początek września..... nawet nie było czasu dzisiaj zapodać kapelusza Zajazd taki, że nie ma kiedy załadować... chyba zajob hehe Kaj na wakacje? Wysłane z taboreta G3 A nie wiem jeszcze chorwacja chodzi mi po głowie ale nie wiem Diman, my też chcemy jechać do CRO.....najprawdopodobniej początek września..... No my mamy urlopy początek sierpnia zmień i jedziemy razem Edytowane 19 Lutego 2015 przez diman
stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30%
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm
stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm to pewnie
akjam Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) apropos CHorwacji, wolę we wrześniu: mniej ludzi, mniej korków po drodze, niższe ceny o ok 20-30% U kaski był problem z urlopem dostała ultimatum początek lipca albo sierpnia to wzięła to drugie heh Ty bo Kaśka mi tu mówi ze może przerobić na wrzesień trzeba pomyśleć jak coś hmmm Też polecam koniec sierpnia aalbo początek września. Tak jak Stan mówi... Byłem 3 razy i było super! Edytowane 19 Lutego 2015 przez akjam
pajda Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 gdzie jedziemy na wakacje ? chorwacja tylko nie wiem czy moje pudło tam dojedzie Pajda dzięki za chwile czasu spędzonego przy Szkodzie Cytrynówka ćwiortka cyk
Rekomendowane odpowiedzi