akjam Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem
stanley Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Miszka, ja się do teraz zastanawiam jak Ty na tą zimową felgę nałożyłeś letnie gumy.... Edytowane 25 Lutego 2015 przez stanley
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem Zauważ, że dziadkowi Dimanowi do pełnego Slina brakuje już tylko listew
pioteres Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Pany odczyta mi ktoś pin do immo z golfa IV 2002r. mojej kobitki na jakim spocie? Flache juz woze w bagażniku Pozdr. Piotr
Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem ale żeby w trupa tyle ładować - to ino Miszka potrafi jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem Zauważ, że dziadkowi Dimanowi do pełnego Slina brakuje już tylko listew troszkę w dół i jakieś sensowne koło i będzie kosa - chociaż jak na Dimana to może lepiej w górę to podnieść Miszka, ja się do teraz zastanawiam jak Ty na tą zimową felgę nałożyłeś letnie gumy.... musiałem się jebnąć i wrzuciłem koła z Aveo
akjam Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem Zauważ, że dziadkowi Dimanowi do pełnego Slina brakuje już tylko listew I dokładki na tył, która u niego leży. I nie mówię co mu brakuje ale komentuje to co wczoraj mówił na spocie - i nie tylko wczoraj... Nie wtrącaj się.
Arturoo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek nie sposób się z Tobą nie zgodzić
Multis Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 pochwalony Walicie cos? Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 pochwalony Walicie cos? Wysłane z taboreta G3 paluchami po klawiaturze
diman Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 jestem pojebany fc**j kupiłem zderzak na zadek s line 3 rurka No jesteś jak każdy tutaj. Nie ma co ukrywać no może poza dziadkiem Dimanem Zauważ, że dziadkowi Dimanowi do pełnego Slina brakuje już tylko listew I dokładki na tył, która u niego leży. I nie mówię co mu brakuje ale komentuje to co wczoraj mówił na spocie - i nie tylko wczoraj... Nie wtrącaj się. O wypraszam sobie dokladka jest już na aucie z dobre pół roku hehe
Rekomendowane odpowiedzi