pajda Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Arturoo, tylko współczuję konieczności podjęcia takiej decyzji... Ja w robocie zaliczylem małą wtopę i nie wiem czy nie zostanę właścicielem VW UP będzie to najmniejszy wymiar kary cos to narobił ?
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Arturoo, tylko współczuję konieczności podjęcia takiej decyzji... Ja w robocie zaliczylem małą wtopę i nie wiem czy nie zostanę właścicielem VW UP będzie to najmniejszy wymiar kary cos to narobił ? długa historia ( kłopoty z ubezpieczalnią).... Baśka już się cieszy
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Miszka, kanapka wdupisz? ta z lewej ta z lewej jakby znajoma ps. kabelek bangla jak ta lala Arturoo, tylko współczuję konieczności podjęcia takiej decyzji... Ja w robocie zaliczylem małą wtopę i nie wiem czy nie zostanę właścicielem VW UP będzie to najmniejszy wymiar kary cos to narobił ? długa historia ( kłopoty z ubezpieczalnią).... Baśka już się cieszy Carrington
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 psyt... dzieci u dziadków więc można wypić jedno więcej jak ma ktoś C+ Film 2 to zaczął się zaebisty film
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 psyt... dzieci u dziadków więc można wypić jedno więcej jak ma ktoś C+ Film 2 to zaczął się zaebisty film lucky U
pajda Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 psyt... dzieci u dziadków więc można wypić jedno więcej jak ma ktoś C+ Film 2 to zaczął się zaebisty film jakoś mnie ten film nie urzekł , polecam film na C+ wczoraj była premiera http://www.filmweb.pl/film/Zulu-2013-648319
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 psyt... dzieci u dziadków więc można wypić jedno więcej jak ma ktoś C+ Film 2 to zaczął się zaebisty film jakoś mnie ten film nie urzekł , polecam film na C+ wczoraj była premiera http://www.filmweb.pl/film/Zulu-2013-648319 no co Ty, film mega rola Di Carpio
Multis Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 quwa od dziś nie piję Bo pic to trza umieć... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 quwa od dziś nie piję Bo pic to trza umieć...Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 quwa od dziś nie piję Bo pic to trza umieć...Wysłane z taboreta G3 Pozatym dobiera sie ilosc do umiejętności... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 quwa od dziś nie piję Bo pic to trza umieć...Wysłane z taboreta G3 Pozatym dobiera sie ilosc do umiejętności...Wysłane z taboreta G3 było tyle co w zeszłym tygodniu Tyle że na trzech
Multis Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 quwa od dziś nie piję Bo pic to trza umieć...Wysłane z taboreta G3 Pozatym dobiera sie ilosc do umiejętności...Wysłane z taboreta G3 było tyle co w zeszłym tygodniu Tyle że na trzech Bidula. Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi