Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Multis odnośnie tego mojego zica to prąd nie dochodzi do kostek sterowania czyli przerwa jest między kostką pod fotelem a kostką sterowania, jakieś pomysły ? - wybebeszyć całą wiązkę czy kupić nową
pajda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Multis odnośnie tego mojego zica to prąd nie dochodzi do kostek sterowania czyli przerwa jest między kostką pod fotelem a kostką sterowania, jakieś pomysły ? - wybebeszyć całą wiązkę czy kupić nową Sprawdzić bezpiecznik
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Multis odnośnie tego mojego zica to prąd nie dochodzi do kostek sterowania czyli przerwa jest między kostką pod fotelem a kostką sterowania, jakieś pomysły ? - wybebeszyć całą wiązkę czy kupić nową sprzedaj padło
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pajda oba fotele są na jednym bezpieczniku
secio84 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Przerabialem temat zmień bezpiecznik na 15 i będzie git mi też coś takiego się stało. A bezpieczniki są 2 do każdego stołka osobno . Z tym ze do stołka od pasażera jest za schowkiem naciepane z GT-I9195
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kto będzie dzisiaj ? Kto będzie dzisiaj ? nie żebym się wcinał...ale do tego pytania jeden człowiek tylko ma licencję siemka Kto będzie dzisiaj ? nie żebym się wcinał...ale do tego pytania jeden człowiek tylko ma licencję siemka No sooorrryyy Żeby mi to było ostatni raz.
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Multis odnośnie tego mojego zica to prąd nie dochodzi do kostek sterowania czyli przerwa jest między kostką pod fotelem a kostką sterowania, jakieś pomysły ? - wybebeszyć całą wiązkę czy kupić nową Na spocie można by zobaczyć. Wysłane z taboreta G3
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Multis wiesz już coś nt. Baterii? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez akjam
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie odezwal sie. Zaraz zaatakuje Wysłane z taboreta G3
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No to jak będziesz coś wiedział to daj znać.
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 co jest dziewczyny ? jedzie kto w końcu bo nie wiem ,czy padlinę palić
pajda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 co jest dziewczyny ? jedzie kto w końcu bo nie wiem ,czy padlinę palić Pewnie ze tak [emoji6] Może chcesz po mnie pojechać?
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 to jeszcze przez Tychy możesz pogonić dziś bede
Zboro Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Będę dzisiaj. Kogoś zgarnąć po drodze??
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 to jeszcze przez Tychy możesz pogonić dziś bede No coś ty...
Rekomendowane odpowiedzi