Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Z dzieckami ? Za późno... o 20 idą w kime
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bo sam Malej nie będę zabierał ....
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Przerabialem temat zmień bezpiecznik na 15 i będzie git mi też coś takiego się stało. A bezpieczniki są 2 do każdego stołka osobno . Z tym ze do stołka od pasażera jest za schowkiem naciepane z GT-I9195 a gdzie konkretnie ten bezpiecznik siedzi ? i pytanie czy zdejmę schowek jeśli mam fotel przesunięty max do przodu ?
oprych Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miszka chodzi o schowek pasażera z przodu A nie o schowek pod fotelem
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 no domyślam się dlatego zapytałem czy zdemontuję schowek przy max przesuniętym fotelu do przodu - jarzysz ?
Ravu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki za spocisza Oprych podziękował za twą pracę. Zdrowie.
Multis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki pany za spocisza. Juz w robo... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miszka, jak tam ma się młodzież ? jakaś dziwna dziś była, w sumie gorączki już nie ma ale jakaś taka osłabiona, jeść nie chciała dopiero po 16 coś zjadła, padła mi o 18:30 co jej się nigdy nie zdarza nawet mleka na noc nie wypiła, trzęsła się z zimna, coś ją męczyło bo klocka nie mogła zrobić a jak już zrobiła to płakała jutro idę z nią na kontrolę
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miszka, jak tam ma się młodzież ? jakaś dziwna dziś była, w sumie gorączki już nie ma ale jakaś taka osłabiona, jeść nie chciała dopiero po 16 coś zjadła, padła mi o 18:30 co jej się nigdy nie zdarza nawet mleka na noc nie wypiła, trzęsła się z zimna, coś ją męczyło bo klocka nie mogła zrobić a jak już zrobiła to płakała jutro idę z nią na kontrolę może tzw trzydniówka... ?
Rekomendowane odpowiedzi