akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Pajda jutro mam krótkie szkolenie do 13-14 i później luz jak nic nie wyskoczy. To może bym podjechał. Dawaj PW bo nic nie mam.
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 napiszę zgodnie z nowymi standardami forum wczoraj wypiłem bardzo dużo wódki i się upiłem, a rano miałem kaca i bolała mnie głowa , dziś nie będę spożywał alkoholu
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 napiszę zgodnie z nowymi standardami forum wczoraj wypiłem bardzo dużo wódki i się upiłem, a rano miałem kaca i bolała mnie głowa , dziś nie będę spożywał alkoholu widzę, że dla Ciebie obojętne czy jest piątek, wtorek czy niedziela
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 napiszę zgodnie z nowymi standardami forum wczoraj wypiłem bardzo dużo wódki i się upiłem, a rano miałem kaca i bolała mnie głowa , dziś nie będę spożywał alkoholu widzę, że dla Ciebie obojętne czy jest piątek, wtorek czy niedziela w zasadzie to nie wczoraj poprostu miałem piątek
Zboro Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hehe mam to samo ledwo żyję. Pękło wczoraj 1L na dwóch
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hehe mam to samo ledwo żyję. Pękło wczoraj 1L na dwóch no jakoś tak to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi