Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Znacie jakiegoś tapicera w miarę taniego i dobrego na śląsku ? Znajomy kupił AUDI 80 Cabrio i skóra na fotelach i tylnej kanapie jest do wymiany... U nas na miejscu, powiedzieli 2,5tys, nie wiem czy to jest drogo bo nie ogarniam tego tematu....

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach.

Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta :naughty:

W kato może być? Czy to już za daleko? Czy może cos dalej?
Może być kato
Opublikowano

kurcze mam dziś gości a tak nie widzi mi się dziś chlać :facepalm: no ale jakie mam wyjście przecież nie powiem, że nieaktualne albo, że mnie głowa boli :grin:

:lol1:

Opublikowano

kurcze mam dziś gości a tak nie widzi mi się dziś chlać :facepalm: no ale jakie mam wyjście przecież nie powiem, że nieaktualne albo, że mnie głowa boli :grin:

Ale z Ciebie kawalarz...

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Multis jak robisz?

Opublikowano

Multis jak robisz?

Druga...

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Że niechętnie to wiem :grin:

d*pa

A jutro?

Opublikowano

Znacie jakiegoś tapicera w miarę taniego i dobrego na śląsku ? Znajomy kupił AUDI 80 Cabrio i skóra na fotelach i tylnej kanapie jest do wymiany... U nas na miejscu, powiedzieli 2,5tys, nie wiem czy to jest drogo bo nie ogarniam tego tematu....

Dzisiaj wieczorem podeślę Ci nr zapytasz o cene :wink4:

Opublikowano

Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje :facepalm: komuna z cenzurą wróciła

Opublikowano

Że niechętnie to wiem :grin:

d*pa

A jutro?

Druga.

:grin:

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje :facepalm: komuna z cenzurą wróciła

kwestie techniczne, google itp itd....

Opublikowano

Lekka przesada

Opublikowano

Lekka przesada

co się przejmujesz, olej to i tyle :wink:

Idę do lidla po krombachery :decayed:

Opublikowano

W biedrze są heńki w promo :naughty:

Opublikowano

W biedrze są heńki w promo :naughty:

nie piję heinekena :wink: no chyba, że do :pali:

Opublikowano

:good: Stanley! Kiedy pijemy Heinekena? :naughty:

P.S. Oglądałeś R?

Opublikowano

No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty.

Wojtaśny

Opublikowano

No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty.

Wojtaśny

Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 :grin:

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Wojtaśny

Wysłane z taboreta G3

Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.

Wojtaśny

Opublikowano

Wojtaśny

Wysłane z taboreta G3

Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.

Wojtaśny

I w końcu będziesz zadowolonym posiadaczem 2,5 :)...chyba ,że wyjdzie ,że to jednak nie dwumas ,a padająca pompa :grin: