Grisza79 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Znacie jakiegoś tapicera w miarę taniego i dobrego na śląsku ? Znajomy kupił AUDI 80 Cabrio i skóra na fotelach i tylnej kanapie jest do wymiany... U nas na miejscu, powiedzieli 2,5tys, nie wiem czy to jest drogo bo nie ogarniam tego tematu....
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pany potrzebny namiar na dobry lokal w naszych okolicach. Mamy rocznice slubu i moge zaszalec wiec wszystkie propozycje mile widziane .Byle nie typu Afrodyta W kato może być? Czy to już za daleko? Czy może cos dalej?Może być kato
franciszek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 kurcze mam dziś gości a tak nie widzi mi się dziś chlać no ale jakie mam wyjście przecież nie powiem, że nieaktualne albo, że mnie głowa boli
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 kurcze mam dziś gości a tak nie widzi mi się dziś chlać no ale jakie mam wyjście przecież nie powiem, że nieaktualne albo, że mnie głowa boli Ale z Ciebie kawalarz... Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Multis jak robisz?Druga... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Że niechętnie to wiem d*pa A jutro?
akjam Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Znacie jakiegoś tapicera w miarę taniego i dobrego na śląsku ? Znajomy kupił AUDI 80 Cabrio i skóra na fotelach i tylnej kanapie jest do wymiany... U nas na miejscu, powiedzieli 2,5tys, nie wiem czy to jest drogo bo nie ogarniam tego tematu.... Dzisiaj wieczorem podeślę Ci nr zapytasz o cene
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje komuna z cenzurą wróciła
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Że niechętnie to wiem d*pa A jutro? Druga. Wysłane z taboreta G3
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje komuna z cenzurą wróciła kwestie techniczne, google itp itd....
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje komuna z cenzurą wróciła kwestie techniczne, google itp itd.... Lekka przesada
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie czy się komuś nie poprzewracało w "czterech literach" że du.pe gwiazdkuje komuna z cenzurą wróciła kwestie techniczne, google itp itd.... Lekka przesada co się przejmujesz, olej to i tyle Idę do lidla po krombachery
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 W biedrze są heńki w promo nie piję heinekena no chyba, że do
akjam Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Stanley! Kiedy pijemy Heinekena? P.S. Oglądałeś R?
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 Wysłane z taboreta G3 Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.Wojtaśny
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 Wysłane z taboreta G3 Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.Wojtaśny I w końcu będziesz zadowolonym posiadaczem 2,5 ...chyba ,że wyjdzie ,że to jednak nie dwumas ,a padająca pompa
Rekomendowane odpowiedzi