morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 Wysłane z taboreta G3 Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.Wojtaśny I w końcu będziesz zadowolonym posiadaczem 2,5 ...chyba ,że wyjdzie ,że to jednak nie dwumas ,a padająca pompa Nawet mnie nie straszcie,że pompa może padać.Wojtaśny
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wojtek jednym słowem sami koledzy tu,najczarniejsze scenariusze dają
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No to poduchy pod silnik już w domu. Teraz tylko trzeba kupić jeszcze pod skrzynie i montaż,a później czekać na efekty. Wojtaśny Nie ma to jak zadowolony posiadacz 2.5 Wysłane z taboreta G3 Wiesz się okaże czy do końca zadowolony jak wymienię i drgania ustaną,bo jak nie to już tylko mi pozostanie dwumas ze sprzęgłem wymienić.Wojtaśny I w końcu będziesz zadowolonym posiadaczem 2,5 ...chyba ,że wyjdzie ,że to jednak nie dwumas ,a padająca pompa Nawet mnie nie straszcie,że pompa może padać.Wojtaśny Wtedy zamawiasz nową lub regenerujesz starą i znowu jesteś zadowolony. To tak jak właściciele alhy rumuło... Twierdzą ze auto ma dusze... Ale chyba na ramieniu. Ps. Aviva ma fajną oferte assistance. Cała polska za free holowanie.... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny Nie ma za co... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny Nie ma za co... Wysłane z taboreta G3 Dzięki [emoji4] Wojtaśny
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny Albo dławiącę się turbo
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny Albo dławiącę się turbo Ale to poniżej 1kzł... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Arturoo ty jako Znawca 2,5 zrób listę rzeczy które się nie psują bo będzie krótsza Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez ucho.77
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Koledzy to są,bo dużo już pomogliście. Teraz mnie zastanawia ta pompa czy faktycznie mogą być takie objawy jak ja mam gdy ona pada. Wojtaśny Albo dławiącę się turbo Ale to poniżej 1kzł... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Aha no to teraz doła załapałem... Chyba trzeba szukać innego auta no to rozwód pewny... Wojtaśny
Multis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Aha no to teraz doła załapałem... Chyba trzeba szukać innego auta no to rozwód pewny... Wojtaśny Daj mu szanse... To narazie tylko poduchy... Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nowe fele na vw up! jutro zrobie lepsze foto za dnia
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 hee...jaki smerfny kolor co to za hample z przodu ile one mają ??
pajda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 no to chlup szkockiej w gardziel co do tych knajp to polecam Pan de Rossa na 3 stawach http://www.panderossa.com.pl/nowy-wystroj-restauracji-pan-de-rossa/ hee...jaki smerfny kolor co to za hample z przodu ile one mają ?? za małe ale nie bedzie nic wiekszego za miesiąc jeszcze bedzie tylko ciemna szybka bo źle się czuje jadąc w akwarium
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) pajda dzięki za namiar, zaraz poczytam opinie . Kumpel z robo zarekomendował http://www.czardasz.com/.Ostro dają pojeść że az w życi pali Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez turzol
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 hee...jaki smerfny kolor co to za hample z przodu ile one mają ?? za małe ale nie bedzie nic wiekszego za miesiąc jeszcze bedzie tylko ciemna szybka bo źle się czuje jadąc w akwarium no właśnie widzę...Moja Żonkers z tyłu ma większe łaa...ciemna szyba...
neimaD Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Polecam warownie w Pszczynie z mądrego telefonu
Rekomendowane odpowiedzi