Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 kolega z 1,8T o którym wspominałem odezwał się.. o dziwo on mnie już wcześniej namierzył gdzieś na stacji zaprosiłem go na spota może tu zajrzy :gwizdanie: :gwizdanie: więc dziś trochę kultury :tongue4: a co brak jej tu? :gwizdanie: no włacha
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 A poza tym to chyba nie macie do mnie żalu za wczoraj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja nie przepadam za walkami, bo to wsystko opłacone, a jak nie opłacone i ustawione, to sędziowie "dziwnie" śedziują [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:14_________________________________________________ A poza tym to chyba nie macie do mnie żalu za wczoraj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja nie
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:16_________________________________________________ A poza tym to chyba nie macie do mnie żalu za wczoraj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Przywieziesz po piwku dla każdego i będzie git
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Przywieziesz po piwku dla każdego i będzie git pffffffffffffffffffffffffff :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley?
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? Dla Ciebie to by rzuciła tamtego tak jak Wiola :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:19_________________________________________________ jeszcze 14 stron do bielskich... To myślę że dziś damy radę
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 A poza tym to chyba nie macie do mnie żalu za wczoraj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ee nie wcale
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? dobra, przekonałeś mnie. Możemy raz na miesiąc chodzić do Queens, moge Ci towarzyszyć Chyba wystarczy Ci raz w miesiącu na chwilę się zakochać :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? dobra, przekonałeś mnie. Możemy raz na miesiąc chodzić do Queens, moge Ci towarzyszyć Chyba wystarczy Ci raz w miesiącu na chwilę się zakochać :polew: hehe nom a wspominałem że ty płacisz za rachunek :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:23_________________________________________________mam 4 żubry na dzisiaj i żadnych planów co do wyjścia więc 14 przejdzie jak po maśle
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? dobra, przekonałeś mnie. Możemy raz na miesiąc chodzić do Queens, moge Ci towarzyszyć Chyba wystarczy Ci raz w miesiącu na chwilę się zakochać :polew: hehe nom a wspominałem że ty płacisz za rachunek :polew: weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? dobra, przekonałeś mnie. Możemy raz na miesiąc chodzić do Queens, moge Ci towarzyszyć Chyba wystarczy Ci raz w miesiącu na chwilę się zakochać :polew: hehe nom a wspominałem że ty płacisz za rachunek :polew: weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy ok mi pasuję ale bym się zabawił ożesz aż się normlanie rozmarzyłem
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jutro w kato targ ślubne, Kędzior uderzaj, może znajdziesz jakąś zabłąkaną pannę młodą :gwizdanie: jak panna młoda to pewnie już swojego gacha ma jak chcę iść z tobą do queens to ty niechcesz więc co się czepiasz :gwizdanie: pozatym wiesz poznał bym jaką zakochał się (bo ja to przecież uczuciowy jestem) i mało bym na forum wchodził na spoty też nie za każdym razem przyjeżdżał albo przyjeżdżał bym z nią noi musiał bym się kontrolować, napewno byś tego chciał Stanley? dobra, przekonałeś mnie. Możemy raz na miesiąc chodzić do Queens, moge Ci towarzyszyć Chyba wystarczy Ci raz w miesiącu na chwilę się zakochać :polew: hehe nom a wspominałem że ty płacisz za rachunek :polew: weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy ok mi pasuję ale bym się zabawił ożesz aż się normlanie rozmarzyłem Ty to jednak uczuciowy jesteś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hehe nom Stanley bardzo uczuciowy szczególnie po tym jak moją pierwsza miłość mi wywinęła wała to się stałem taki uczuciowy że brak słów :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:28_________________________________________________ weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki spoko możesz na nas liczyc jak chcesz możesz iść z nami
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki chodź z nami przecież nie będziemy chu**jami i zabierzemy Cie ze sobą Przeciez jesteś organizatorem i sponsorem wycieczki
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki chodź z nami przecież nie będziemy chu**jami i zabierzemy Cie ze sobą Przeciez jesteś organizatorem i sponsorem wycieczki ta :> hehe Stanley idz do tej biedronki bo obiecałeś mi fotę blodni i nici jak do tej pory
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki chodź z nami przecież nie będziemy chu**jami i zabierzemy Cie ze sobą Przeciez jesteś organizatorem i sponsorem wycieczki ta :> hehe Stanley idz do tej biedronki bo obiecałeś mi fotę blodni i nici jak do tej pory Do żabki chyba
Rekomendowane odpowiedzi