stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 psyt, Krombacher A Ala całą drogę nawijała Dopiero na wysokości Ligoty przestała gadać ( na szczęście w aucie nie usnęła) Pajda i Stasiu dzięki za eskorte Pajda i Stasiu dzięki za eskorte coś tak to zdjęcie uciął PS. Mówiłem CI, że to będzie dobry wybór
Grisza79 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Grisza dzwoniłeś? Przekazałem numer qmplowi... A czy dzwonił to się nie pytałem Tak czy owak, dziękuje.
morsik26 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pajda i Stasiu dzięki za eskorte Ładne kółeczka [emoji1] Wojtaśny
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 stwierdzam, że podobają mi się alu od Pajdy...niby te same, ale jednak inne
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 stwierdzam, że podobają mi się alu od Pajdy...niby te same, ale jednak inne thx
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 stwierdzam, że podobają mi się alu od Pajdy...niby te same, ale jednak inne thx A co mam ciulać?! Nie. Nawet nie wiedziałem, że jest taki fajny wzór tych alu
Rekomendowane odpowiedzi