stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 to nie biedronka tylko żabka Już byłem. Nawet była ta blondyna
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 weźniemy na konto Krola on i tak już w złotych łukach ma długi, to jeden dług więcej chyba nie zrobi różnicy :disgust: dzięki chłopaki chodź z nami przecież nie będziemy chu**jami i zabierzemy Cie ze sobą Przeciez jesteś organizatorem i sponsorem wycieczki ta :> hehe Stanley idz do tej biedronki bo obiecałeś mi fotę blodni i nici jak do tej pory Do żabki chyba hehe żaba czy robal co to za różnica to nie biedronka tylko żabka Już byłem. Nawet była ta blondyna i co nie zrobiłeś ;([br]Dopisany: 13 Luty 2010, 21:38_________________________________________________kurde VW fajne auta teraz wskrzesza niedwano poszedł Scirocco a teraz mają się brać za corrado http://moto.onet.pl/1598321,1,takie-moze-byc-nowe-corrado,artykul.html?node=2
krolu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Dopisany: 13 Luty 2010, 21:38[/size]_________________________________________________kurde VW fajne auta teraz wskrzesza niedwano poszedł Scirocco a teraz mają się brać za corrado http://moto.onet.pl/1598321,1,takie-moze-byc-nowe-corrado,artykul.html?node=2 dla mnie to wygląda jak wymodzona honda :thumbdown:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat Basia :bicz3: hehe Stanley koszulkę możesz napisać żeby posłał na mój adres będzie taniej bo ja i Rafał też zamówiliśmy tylko czarna
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 wypasik to corrado , ale bardziej mi sirocco podchodzi
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat Basia :bicz3: hehe Stanley koszulkę możesz napisać żeby posłał na mój adres będzie taniej bo ja i Rafał też zamówiliśmy tylko czarna jeszcze Basi zamówię koszulkę i zrobimy jak piszesz -> na jeden adres, Bulczas płaci
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wypasik to corrado , ale bardziej mi sirocco podchodzi nom mnie oba te autka miażdżą moim zdaniem udało im się to ładnie odnowić nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat Basia :bicz3: hehe Stanley koszulkę możesz napisać żeby posłał na mój adres będzie taniej bo ja i Rafał też zamówiliśmy tylko czarna jeszcze Basi zamówię koszulkę i zrobimy jak piszesz -> na jeden adres, Bulczas płaci ok spoko
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat Basia :bicz3: hehe Stanley koszulkę możesz napisać żeby posłał na mój adres będzie taniej bo ja i Rafał też zamówiliśmy tylko czarna jeszcze Basi zamówię koszulkę i zrobimy jak piszesz -> na jeden adres, Bulczas płaci Za przesyłkę mogę zapłacić
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie było jak zrobic zdjęcia poza tym Basia wyrwała mi aparat Basia :bicz3: hehe Stanley koszulkę możesz napisać żeby posłał na mój adres będzie taniej bo ja i Rafał też zamówiliśmy tylko czarna jeszcze Basi zamówię koszulkę i zrobimy jak piszesz -> na jeden adres, Bulczas płaci Za przesyłkę mogę zapłacić no za koszulkę to już mi Basia płaci
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 niewiem jak wy ale ja otwarłem piwko koniec rozmowy o motoryzacji ma wspaniałe oczy ...
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 niewiem jak wy ale ja otwarłem piwko koniec rozmowy o motoryzacji ma wspaniałe oczy ... oba komplety
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 co do wczorajszego powrotu z gliwic to była mega kozacko sobie popierda*ać ponad 2paczki między autkami szkoda że inni nie myślą jak jeżdżą jadąc np 100 lewym pasem
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 b9iydcfpcdbxoldiycgqihbc8qoegpcfdxboedwucvg,csjHC80
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 oo Maxito1980 bez 1980 wkońcu porezałeś sobie nika hehe chyba wczoraj ci weszliśmy na psychę pytając o spotkanie z siemianem
keżor Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 b9iydcfpcdbxoldiycgqihbc8qoegpcfdxboedwucvg,csjHC80 K.O
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 b9iydcfpcdbxoldiycgqihbc8qoegpcfdxboedwucvg,csjHC80 ok Max rozumiemy idź już spać i uważaj na kontakty albo one niech uważają na ciebie :>[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 22:05_________________________________________________ b9iydcfpcdbxoldiycgqihbc8qoegpcfdxboedwucvg,csjHC80 K.O se chłopok pogodoł Max jak dasz radę to odezwij się za godzinkę ja będę w takim samym stanie
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 chyba ten teściu ma na niego zły wpływ :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 chyba ten teściu ma na niego zły wpływ :gwizdanie: ta chyba pozytywny hehe
Rekomendowane odpowiedzi