stanley Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 morgen o masakra .... :heat: na grubo było czyli barbeque u sąsiada się udało
pajda Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 morgen o masakra .... :heat: na grubo było czyli barbeque u sąsiada się udało nie byłem , pojechałem na stare śmieci jak za dawnych lat ognisko przy autobanie za viessmanem i do odcinki
stanley Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 morgen o masakra .... :heat: na grubo było czyli barbeque u sąsiada się udało nie byłem , pojechałem na stare śmieci jak za dawnych lat ognisko przy autobanie za viessmanem i do odcinki aha, no to tym bardziej spoko
Multis Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Tyszaki poratuje ktoś monitorem ? Potrzebuje pożyczyć na max 2 dni.Ważne żeby miał wejście DVI Kurde wybacz. Zapomniałem o twojej wiadomosci. Chcesz? Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Jasne ze chcę, od 2 dni tego szukam Jak jesteś w domu?
Multis Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Jade do tesciowej na obiad teraz... Wysłane z taboreta G3
turzol Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Jade do tesciowej na obiad teraz... Wysłane z taboreta G3 nie bedziesz obok mnie przejezdzal? a jak nie to napisz na whatsapie jak wrocisz
Multis Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Jade do tesciowej na obiad teraz... Wysłane z taboreta G3 nie bedziesz obok mnie przejezdzal? a jak nie to napisz na whatsapie jak wrocisz Kurde juz jestem na poziomkowej. Wysłane z taboreta G3
akjam Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=OQ2UEVbpbbI Edytowane 1 Maja 2015 przez akjam
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=OQ2UEVbpbbI Święta prawda, czepiają się wszystkich i wszystkiego a zapomnieli za kogo, dla kogo i z kim nasi dziadkowie wojowali abyśmy mieli lepiej, niestety teraz w grobie się przewracają.
akjam Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 No chłop mówi prawde i w słowach nie przebiera...
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Bo mydlą oczy ludziom aby nie zajmowali się aferami, idiotycznymi przepisami, złodziejstwem przez naszych wspaniałych rządzących To lepiej aby było szumnie o kimś innym.
Rekomendowane odpowiedzi