stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 przecież gadka była by tylko o motoryzacji :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 przecież gadka była by tylko o motoryzacji :gwizdanie: no włacha :polew:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ten cały wyjazd to taki motoryzacyjny.... :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ten cały wyjazd to taki motoryzacyjny.... :gwizdanie: :polew: ta tylko a4 i a4 będzie na językach
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem spamerzy i otwieram piwko [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:18_________________________________________________
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Może w końcu zawitam na spocik Zapraszamy
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem spamerzy i otwieram piwko [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:18_________________________________________________ no nareszczie Może w końcu zawitam na spocik okaże się we wtorek :gwizdanie: zapraszamy
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Może w końcu zawitam na spocik kaj ześ był synek? ja myślałem, że ty już do Vanquver pojechałeś
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami jak by niemogła wrócić na piechotę :polew:
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami jak by niemogła wrócić na piechotę :polew: no właśnie, ja Basie odwoziłem Ikarusem, a na podróz braliśmy po 2 piwka [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:26_________________________________________________ no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie wtedy to już nie bedziesz pił
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie no żebyś się nieprzeliczył hehe zobacz na Stanleya mieszka z Basią i zobacz jak go krótko trzyma nawet się chłopak piwka niemoże napić
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 nie będziesz... chyba że z kolegami :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:31_________________________________________________ no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie no żebyś się nieprzeliczył hehe zobacz na Stanleya mieszka z Basią i zobacz jak go krótko trzyma nawet się chłopak piwka niemoże napić :doh1: :doh1: :doh1:
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie no żebyś się nieprzeliczył hehe zobacz na Stanleya mieszka z Basią i zobacz jak go krótko trzyma nawet się chłopak piwka niemoże napić To wyjdę na dwór i będę mógł :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nareszczie :naughty Musiałem odwieź moją do domu i nie mogłem pić tak to już jest z babami :polew: No niestety już nie mogę się doczekać jak będziemy mieszkać razem bo będę mógł pić ile wlezie no żebyś się nieprzeliczył hehe zobacz na Stanleya mieszka z Basią i zobacz jak go krótko trzyma nawet się chłopak piwka niemoże napić To wyjdę na dwór i będę mógł :polew: hhehe Rafał wiesz w razie czego dzwoń hehe wyjdę z tobą hehehe
Rekomendowane odpowiedzi