Arturoo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Pany kto mi kliknie aukcje kup-teraz na alledrogo? Mam zablokowane konto i nie mogę kupować Przelew robie jeszcze dzisiaj daj linka yyyyy...nie będzie to kilo staffu ??
turzol Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 tak co bym pukania o 6 nad ranem nie miał Dam znać jak dojdzie.
Vavix Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 chętnie bym przyjechał, ale rozebrałem dzisiaj drzwi bo jak wracałem z mazur to przednia lewa się zablokowała i jakies 120 km o 3 nad ranem wracałem z otwartą na full szybą. w kurtce i 3 swetrach nie polecam
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Co tu tak cicho? ok ok pyrsk Pajda cały czas pracuję nad licznikiem
pajda Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Co tu tak cicho? ok ok pyrsk Pajda cały czas pracuję nad licznikiem ja mam 425500
akjam Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 chętnie bym przyjechał, ale rozebrałem dzisiaj drzwi bo jak wracałem z mazur to przednia lewa się zablokowała i jakies 120 km o 3 nad ranem wracałem z otwartą na full szybą. w kurtce i 3 swetrach nie polecam Jutro ma być ciepło więc nie owijaj tylko przyjedź To jakieś zawody z tymi licznikami?
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 poprawiam również gonię pajdę.....z miernym skutkiem
akjam Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ciężko będziesz miał bo ten km robi na potęgę...
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 wiem...specjalnie co zarobi to przejeździ złośliwie
stanley Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 poprawiam również gonię pajdę.....z miernym skutkiem Pajda jutro jedzie do ASO na pomiar geometrii i prosił podobno żeby kulnąć auto na podnośniku na jakieś 100km
pajda Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ciężko będziesz miał bo ten km robi na potęgę... 3/4 życia w wiem...specjalnie co zarobi to przejeździ złośliwie nie no co ty , z nudów stary z nudów
Rekomendowane odpowiedzi