Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały? a nie lepiej odkładać już na remont silnika ? Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Gaśnice to na sbl,u... Wysłane z taboreta G3 Aaaaa psyyyyt Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Jak padnie silnik to wtedy będę się martwił czy mam kasę na jego remont,a teraz cieszę się tym co mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Jak padnie silnik to wtedy będę się martwił czy mam kasę na jego remont,a teraz cieszę się tym co mam...Miszka doradza remonty. A sam wymienia.... Burżuj... Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 dzięki za spota teraz psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Jak padnie silnik to wtedy będę się martwił czy mam kasę na jego remont,a teraz cieszę się tym co mam... w sumie racja po co martwić się za wczasu żartuję sobię nie życzę tego nikomu Multis, a co z naszą sprawą działamy coś czy olewka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Jak padnie silnik to wtedy będę się martwił czy mam kasę na jego remont,a teraz cieszę się tym co mam... w sumie racja po co martwić się za wczasu żartuję sobię nie życzę tego nikomu Multis, a co z naszą sprawą działamy coś czy olewka ? Nie ukrywam, ze żelek akuku. Mam obawy... Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 http://kwejk.pl/obrazek/2325663/jak-radzic-sobie-z-zona.html Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Powiedzcie mi czy da się w b6 zakodować test wskazówek zegarów żeby po przekręceniu kluczyka one się wychylały?a nie lepiej odkładać już na remont silnika ?Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadro zamieniam na 90mm Jak padnie silnik to wtedy będę się martwił czy mam kasę na jego remont,a teraz cieszę się tym co mam... w sumie racja po co martwić się za wczasu żartuję sobię nie życzę tego nikomu Multis, a co z naszą sprawą działamy coś czy olewka ? Nie ukrywam, ze żelek akuku. Mam obawy...Wysłane z taboreta G3 co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Twardy na zewnątrz. Miekkki w srodku... Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Twardy na zewnątrz. Miekkki w srodku... Wysłane z taboreta G3 za grypserke też lecą ostrzeżenia , zadzwonię jutro jeśli jest temat ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Twardy na zewnątrz. Miekkki w srodku... Wysłane z taboreta G3 za grypserke też lecą ostrzeżenia , zadzwonię jutro jeśli jest temat ok ?Heh. Ide w kimono Nara all Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 psyt jeszcze raz i KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja dopiero wróciłem .... mały dryn i jutro dawaj od nowa .... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Panowie zwracam honor - udało mi się założyc te końcówki 100mm - dramat dobrze, że nie wspawałem od razu bo bym mega żałował - mega wiadrobyło słuchać starszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 To pssssssssst po pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Takim to dobrze, kibel jeszcze w robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi