pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 bo rano rezaniejutro to w barze można rezać[emoji481]Kolarze jak z jutrem? Hmm na pewno rower będzie ale gdzie to nie wiem ...Dawać na maraton na muchowiec Bike Atelier ... Dwie czasówki 20 km i 60 kmPo lesie nie jezdze
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Tychy,giełda kwiatowa,godzina koło 16 tej 16 dopiero
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 bo rano rezaniejutro to w barze można rezać[emoji481]Kolarze jak z jutrem? Hmm na pewno rower będzie ale gdzie to nie wiem ...Dawać na maraton na muchowiec Bike Atelier ... Dwie czasówki 20 km i 60 kmPo lesie nie jezdzeSkąd ta niechęć do leśnych ścieżek ... Uzasadnij ale mądrze bo nie kumam co tobą kieruje ...Jakby objechać wspólnie jezioro żywieckie to też nie będzie tylko asfalt
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 bo rano rezaniejutro to w barze można rezać[emoji481]Kolarze jak z jutrem? Hmm na pewno rower będzie ale gdzie to nie wiem ...Dawać na maraton na muchowiec Bike Atelier ... Dwie czasówki 20 km i 60 kmPo lesie nie jezdzeSkąd ta niechęć do leśnych ścieżek ... Uzasadnij ale mądrze bo nie kumam co tobą kieruje ...Jakby objechać wspólnie jezioro żywieckie to też nie będzie tylko asfalt Do lasu to jest quadZa bardzo przesiaklem wielkimi turami w tv giro, tdf i tdp Asfalt jest duzo wygodniejszy
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Noo wygodniejszy... Zrób 50 km lasem a asfaltem ... Jest różnica ... Ja kto woli ja tam wole lasy błota i inne syfy
secio84 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dobry z rana. Dziś kierunek bukowina Tatrzańska :-) naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Stanley zamiast endomondo to sobie SportsTracker zainstaluj Edytowane 7 Czerwca 2015 przez H4mm3R
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pozdro z katowickiego Bike atelierMaraton
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Morgen Pany Kto chętny na rower? Dziś trasa na bojszowy na obiad. Wyjazd ok 11. 35 na miejscu przed 13. Ps. Ucho bierz Sylwia i dawaj(możesz autem) bo Dorota będzie jechać autem [emoji6]
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dobry z rana. Dziś kierunek bukowina Tatrzańska :-) naciepane z GT-I9195 Nad morze sie kulnij ,a nie w góry ....piekarnik tam musi być niezły ...gdyby nie praca na 14 to bym pojechał Stanley zamiast endomondo to sobie SportsTracker zainstaluj Albo runtastic
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) z wczorajszego meczu Karington kurva! Nie zgodzę się, popatrz na ten mały TV który wisi na ścianie, porażka Edytowane 7 Czerwca 2015 przez stanley
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 A ja już prawie startuje ... Ostatnie minuty.. Pykneliśmy rozgrzewke 20 km i tu są super tereny ... Katowice potrafią zaskocYć
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Noo wygodniejszy... Zrób 50 km lasem a asfaltem ... Jest różnica ... Ja kto woli ja tam wole lasy błota i inne syfy Ja mam typowe opony na asfalt, dlatego nie jeżdżę w terenie A ja już prawie startuje ... Ostatnie minuty.. Pykneliśmy rozgrzewke 20 km i tu są super tereny ... Katowice potrafią zaskocYć no no
Rekomendowane odpowiedzi