Horneth Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Ok chłopaki jeszcze raz wielkie dzięki ! Uciekam spać bo jutro znów rano do szpitala lece pomóc żonie.
stanley Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj yebany Pan Żółty Szaliczek
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj yebany Pan Żółty Szaliczek piękny film i jakże życiowy 100 gram idealnie zmrożonej substancji
franciszek Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie szukam auta dla kumpla do 3000 tyś zł. :ph34r: :ph34r: w automacie i w gazie :ph34r: :ph34r: Wiem wiem cięzka sprawa,ale moze ktoś coś .... Podziękował moje B6 ? ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj Miszka rezaj do serii i kolega zabiera
akjam Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj yebany Pan Żółty Szaliczek piękny film i jakże życiowy 100 gram idealnie zmrożonej substancji Aż oleista? Smaka robisz...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 W pracy jestem....bez sensu ....tak bez zagrychy
stanley Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) psyt Edytowane 6 Lipca 2015 przez stanley
stanley Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 psyt ogarnołeś moj temat ? nie wiem który, ale tak już w sobotę
pajda Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 psyt ogarnołeś moj temat ? nie wiem który, ale tak już w sobotę sobotę ?
Rekomendowane odpowiedzi