morsik26 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Mikrostyk+audi+&search_scope=category-18821&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-aut-1-3-0629 Super [emoji2]
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Pany potrzebuję speca od AGD zmywarka mi klękła i dziś przyszedł "fachowiec" rozdupcył i odpływ spakował się i wyszedł a zmywarki nie zdiagnozował macie kogoś kto ogarnia taki sprzęt ? najlepiej gdzieś z okolic Tychów
Multis Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Mikrostyk+audi+&search_scope=category-18821&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-aut-1-3-0629 W nowym elektroniku nie będzie? To standard... Wysłane z taboreta G3 Pany potrzebuję speca od AGD zmywarka mi klękła i dziś przyszedł "fachowiec" rozdupcył i odpływ spakował się i wyszedł a zmywarki nie zdiagnozował macie kogoś kto ogarnia taki sprzęt ? najlepiej gdzieś z okolic Tychów Mozna by pomyśleć ale jeszcze 2 tyg urlopu... Wysłane z taboreta G3 Pany potrzebuję speca od AGD zmywarka mi klękła i dziś przyszedł "fachowiec" rozdupcył i odpływ spakował się i wyszedł a zmywarki nie zdiagnozował macie kogoś kto ogarnia taki sprzęt ? najlepiej gdzieś z okolic Tychów Mozna by pomyśleć ale jeszcze 2 tyg urlopu... Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Pany potrzebuję speca od AGD zmywarka mi klękła i dziś przyszedł "fachowiec" rozdupcył i odpływ spakował się i wyszedł a zmywarki nie zdiagnozował macie kogoś kto ogarnia taki sprzęt ? najlepiej gdzieś z okolic Tychów Jakiej firmy zmywarka? Morsik jak dobrze poszukasz na allegro to znajdziesz taki mikrostykO widzisz dzięki bardzo za cenną informacje [emoji2]Mam taki mikrostyk nie wiem czy akurat taki rodzaj ci podejdzie.Na wzor by sie cos przydało
morsik26 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Pany potrzebuję speca od AGD zmywarka mi klękła i dziś przyszedł "fachowiec" rozdupcył i odpływ spakował się i wyszedł a zmywarki nie zdiagnozował macie kogoś kto ogarnia taki sprzęt ? najlepiej gdzieś z okolic Tychów Jakiej firmy zmywarka? Morsik jak dobrze poszukasz na allegro to znajdziesz taki mikrostykO widzisz dzięki bardzo za cenną informacje [emoji2]Mam taki mikrostyk nie wiem czy akurat taki rodzaj ci podejdzie.Na wzor by sie cos przydało Kurcze już to złożyłem tak to bym zdjęcie chociaż zrobił.
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Pajda zmywarka Hotpoint Ariston LS 329 - zostawiłem ją włączoną i wyłączyli wodę - FIS podaje komunikat , że uszkodzony elektrozawór pobierający wodę i wpada w tryb awaryjny
morsik26 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Chłopaki jutro znów jakiś gril? Pytam już dziś,bo może więcej osób by się zjawiło.
stanley Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Chłopaki jutro znów jakiś gril? Pytam już dziś,bo może więcej osób by się zjawiło. myślę, że tak, jak pogoda dopisze to będę rodzinnie
Horneth Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Stasiu na którą jutro do roboty idziesz ? Zerknąłbyś mi jak pracuje w tym tygodniu i napisał sms-a ? Na PW podam Ci numer tel bo w środe czas waracać do pracy.
morsik26 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 No ja też właśnie dlatego pytam,bo bym z familia przyjechał jak tydzień temu.
stanley Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Stasiu na którą jutro do roboty idziesz ? Zerknąłbyś mi jak pracuje w tym tygodniu i napisał sms-a ? Na PW podam Ci numer tel bo w środe czas waracać do pracy. dobrze, wrócisz w sam raz na audyt No ja też właśnie dlatego pytam,bo bym z familia przyjechał jak tydzień temu. no to git
Horneth Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie uśmiecha mi się Robota jest czy tak średnio ?
stanley Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie uśmiecha mi się Robota jest czy tak średnio ? fc**j się uśmiałem Stanisław jest the best
pajda Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie uśmiecha mi się Robota jest czy tak średnio ? nic w tym aso nie robią ! moje heble już 2 tyg robią i d*pa blada
Horneth Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Najlepsiejszy mechanik jest na L4 i sobie poradzić nie mogą
stanley Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie uśmiecha mi się Robota jest czy tak średnio ? nic w tym aso nie robią ! moje heble już 2 tyg robią i d*pa blada czekamy na tajle, jak do RSa
Rekomendowane odpowiedzi