Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Stan PW widziałem, poszło Tyś mi wysłał ori ale zapytaj kaj podróbki i za ile dzięki Jak się podjołes tematu to się dziś obejdziesz smakiem PS. pedałujemy co jutro? nie wiem czy dam radę, bo jutro impreza rodzinna A gdzie to i o której? Zdrówko ruda + cola Ala ma 4 lata no to jutro z kółko nie wsiadasz...a i poniedziałek w robocie zagrożony
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Stanley ale impreze robisz popołudniu , a do południa rower? Stan PW widziałem, poszło Tyś mi wysłał ori ale zapytaj kaj podróbki i za ile dzięki Co tam rezasz do serii?
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 WIem, że popołudniu,ale samo się nie przygotuje Może wezmę dzieci do dziadków, a my gdzieś skoczymy - dam znać
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 [emoji38]1: i 1/5 pensji tylko idzie na rezanie Tankowanie to nie mody
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 nie wytrzymałem -> psyt Nałóg to nałóg
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Myślałem ,że nikt mnie nie przebije w niskich procentach ...
Multis Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) pochwalony.. Ja już po rodzinnym spacerku rowerowym... obiadek, ranczo piwko... I koniec urlopu, jutro do robo Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Multis
Rekomendowane odpowiedzi