Ravu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Qurcze wszystko do mnie, tylko te ceny.......... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/328374-pakiet-sline-b7-zderzak-spoiler-listwy-lz9y/ zderzak tył na jeden auspuf A faktycznie, nie zauważyłem Lotkę bym chociaż przytulił, ale cena....
morsik26 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Powiedzcie mi co może być przyczyną,że nie świecą mi po otwarciu drzwi lampki w nogach pasażera i w drzwiach? Dodam,że mikrostyk został wymieniony dosłownie godzinę temu i na komputerze już pokazuje,jak są otwarte drzwi. Jedynie co działa to lampka w podsufitce jak drzwi otworzę.
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Powiedzcie mi co może być przyczyną,że nie świecą mi po otwarciu drzwi lampki w nogach pasażera i w drzwiach? Dodam,że mikrostyk został wymieniony dosłownie godzinę temu i na komputerze już pokazuje,jak są otwarte drzwi. Jedynie co działa to lampka w podsufitce jak drzwi otworzę.Może masz modul komfortu który nie obsługuje pakietu światło
morsik26 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Powiedzcie mi co może być przyczyną,że nie świecą mi po otwarciu drzwi lampki w nogach pasażera i w drzwiach? Dodam,że mikrostyk został wymieniony dosłownie godzinę temu i na komputerze już pokazuje,jak są otwarte drzwi. Jedynie co działa to lampka w podsufitce jak drzwi otworzę.Może masz modul komfortu który nie obsługuje pakietu światłoNo tylko w innych drzwiach jest wszystko ok i wszystko świeci tylko od strony pasażera z przodu nic.
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sprawdź przelotke w drzwiach lubią się tam przebierać kable
morsik26 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sprawdź przelotke w drzwiach lubią się tam przebierać kableSprawdzałem już i nie wygląda żeby było coś przetarte. Pod nogami już działa jedynie w drzwiach nie.
morsik26 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No tylko pytanie czemu nima prądu [emoji6]
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Qurcze wszystko do mnie, tylko te ceny.......... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/328374-pakiet-sline-b7-zderzak-spoiler-listwy-lz9y/ zderzak tył na jeden auspuf A faktycznie, nie zauważyłem Lotkę bym chociaż przytulił, ale cena.... strasznie droga ta lotka, lotkę ostatnio widziałem za 300zł i poszła a alle
Rekomendowane odpowiedzi