Arturoo Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 jakiś zestaw dla dzieci. przecież Ty k**wa nie masz dzieci ?Morsik współczuję Ci ze zdrowiem, a felga powinna wyglądać dobrze - w miarę prosty wzór bez udziwnień masz ? pierwsze słyszę Dorota jest w 7 miesiącu i hahahaha Nie mam innego zdjęcia bo to dostałem od kolesia który chce się zamienić ze mną. Jest tylko jeden problem bo jak wezmę te 18 to wtedy nie będę nic miał na zimę bo mam opony 17 zimowe.kupisz felgi 17 na zimeA znam gościa co ma ładniusie Psyt pod zdrówko chorych jak i tych co chodzą "z pełnymi brzuszkami " No to impreza się szykuje jak ja lubię pepkowe: grin:
Miszka82 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 jakiś zestaw dla dzieci. przecież Ty k**wa nie masz dzieci ? Morsik współczuję Ci ze zdrowiem, a felga powinna wyglądać dobrze - w miarę prosty wzór bez udziwnień masz ? pierwsze słyszę Dorota jest w 7 miesiącu nie wiedziałem -gratulacje i wyśpij się już na zapas
pajda Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 jakiś zestaw dla dzieci. przecież Ty k**wa nie masz dzieci ?Morsik współczuję Ci ze zdrowiem, a felga powinna wyglądać dobrze - w miarę prosty wzór bez udziwnień masz ? pierwsze słyszę Dorota jest w 7 miesiącu i hahahaha Nie mam innego zdjęcia bo to dostałem od kolesia który chce się zamienić ze mną. Jest tylko jeden problem bo jak wezmę te 18 to wtedy nie będę nic miał na zimę bo mam opony 17 zimowe.kupisz felgi 17 na zimeA znam gościa co ma ładniusie Psyt pod zdrówko chorych jak i tych co chodzą "z pełnymi brzuszkami " No to impreza się szykuje jak ja lubię pepkowe: grin: [emoji2]
KoJ@K Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 pajda - mooje gratulacje !!!
Mario22 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Pajda gratulacje mocnego plemnika... P.s. ktoś z katowiczan zna klub Variete ?? Jest tam jakiś parking ? W listopadzie będzie prawdziwy rap rozpierd...ol w tym klubie... Na który mam zamiar zdobyć bilet...
morsik26 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Chłopaki pilnie potrzebuje przedni zderzak,lampy,grill do passata b5 przedliftem,bo znajomy wczoraj walnął a potrzebuje auto bo musi chore dziecko wozić na rehabilitację. Ma ktoś jakiś dostęp do takich części?
Arturoo Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Edytowane 13 Października 2015 przez Arturoo
diman Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Chłopaki pilnie potrzebuje przedni zderzak,lampy,grill do passata b5 przedliftem,bo znajomy wczoraj walnął a potrzebuje auto bo musi chore dziecko wozić na rehabilitację. Ma ktoś jakiś dostęp do takich części? Niech popyta w Rafcar Rybnik 32 411 06 04 mają tam duży wybór nowych zamienników i w miarę szybko dostępne brałem u nich większość do toyoty teraz jak moja uderzyła
turzol Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Siema smiga ktoś z naszych trasy w zachodniopomorskie? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Kto się dziś wybiera na spota? Edytowane 13 Października 2015 przez pajda
stanley Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Kto się dziś wybiera na spota? jak zawsze
pajda Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Kto się dziś wybiera na spota?jak zawsze [emoji106]
morsik26 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Tak wyglądają te felgi na innym zdjęciu
pajda Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Hmm jakoś tak bez przekonania. Ps. Będziesz dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi