Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zima na aucie, zeby dziadek ucho nie czul sie osamotniony

Felgi odebrane z regeneracji

2e126442de7314e5a7f3305b83f24a63.jpg

d10c35f4f37f0598669677b9c7869918.jpg

4eb18d48a21545c4b9fa9703eb6abf23.jpg

Fajnie wyglądają
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajniej by wyglądały z dekielkami... :grin::D

Opublikowano

Październik +8 a wy zimowki zakladacie ?

Opublikowano

Ja nawet nie zdazylem sciagnac zeszłej zimy :D

Opublikowano

Co za różnica czy 8 na plusie czy i na minusie ja miesiąc dłużej się na zimie pojeździ to przecie się nie zużyja bez przesady

naciepane z GT-I9195

Opublikowano (edytowane)

Fajniej by wyglądały z dekielkami... :grin::D

Kurwus umie są :facepalm:...pajda nie będziesz się kręcił po Kato wieczorkiem? Lecę na ST, potem na SG.... Może gdzieś Cię trafię? Na chacie? Edytowane przez Arturoo
Opublikowano

Chłopaki od 2.5TDI awaria mojego auta,a dokładniej zgasł podczas jazdy i nie chce odpalić. Pompa wtryskowa?

Opublikowano

No i się zaczęło wydawanie kasy podejrzewał bym pompę paliwa w pierwszej kolejności potemu szukaj bliżej silnika

Opublikowano

No i się zaczęło wydawanie kasy podejrzewał bym pompę paliwa w pierwszej kolejności potemu szukaj bliżej silnika

Tak też przypuszczałem. No nic to auto będzie stało bo teraz nie stać mnie na naprawę. Jak się sypie to na całego.
Opublikowano

Pompa a w zasadzie zawór na pompie. Acz kolwiek bez kompa może być to trudne. Mógł nawet rozrząd przeskoczyć albo coś z elektryka ...

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Arturo ja jestem w SG jak coś

Pajda dawaj do SG

Opublikowano

Podeślij kabelki bezpośrednio na pompę będziesz wiedział czy hulo

Opublikowano (edytowane)

Podeślij kabelki bezpośrednio na pompę będziesz wiedział czy hulo

Kurcze boja sie że coś źle zrobia

Wyskoczył mi taki błąd:

328a205f0f95985d597b56887a202902.jpg

Edytowane przez morsik26
Opublikowano

:bry:

ps.: mom sprawdzone wycieraczki, smigom na nich ponad 1,5 roku, teraz dopiero zaczely coniyco zostawiac ale jeszcze do przezycia, na zima cza bedzie zmiynic wiec jak ktos cos to w nastepny wtorek juz napewno sie pojawia

daj jakieś namiary
Opublikowano

Ucho bier te od Tomasa z Mikołowa jak jeszcze ma

a jeszcze pytanie jaka barwa żarników świeci najlepiej Stanley chyba kiedyś pisałeś takie porównanie ale już nie pamiętam

Opublikowano

Miszka jakie żarówki chcesz?

Opublikowano

Hidy :dziura: bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółto

Opublikowano

Hidy :dziura: bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółto

Hidy to u Tomasa.
Opublikowano

Hidy to u Tomasa.

same palniki potrzebuję przetwornice mam, ale chodzi mi o barwę