stanley Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni
akjam Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni No wreszcie coś sensownego.
franciszek Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni :grin: Edytowane 3 Listopada 2015 przez franciszek
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Lecę po popcorn...He he heA tu taka dyskusja a ja poszlem w spać. To fakt troche sie szkoda tego auta bo kasa wpakowana i jak by nie to to juz by stal pod domem focus 1.6 ktorego bylem wczoraj ogladac. Fajne auto moze i troche wiecej plastikowy ale duzo wiecej bajerow i to co wkladalem w audi to on ma w standardzie. Wiem, wiem ktos powie pewnie ze aut na f sie nie kupuje. Ale teraz zadne auto nie jest solidnie wykonane znajomy w b8 330k i pompe zatarlo. Czyli co robisz B6 tanim kosztem i na otomoto ? Mario bo Ciebie normalnie czytać nie idzie...co to znaczy zrobić tanim kosztem i na otomoto ? jak ma kapę silnika to wytłumacz mi jak się robi kapę tanim kosztem ?
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) No najtańszym czyli robic tylko to co trzeba konieczne minimum zeby auto jeździło skoro by chciał wymienic na focusa to chyba bez sensu pakowac 6k i sprzedać jak już to robić to zrobić i śmigać dalej Największy problem w tym wszystkim to chyba znaleź dobrego mechanika Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
diman Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Będzie tam kto u was na spocie bo bym się przejechał ale nie chce samemu postać ☺
stanley Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Będzie tam kto u was na spocie bo bym się przejechał ale nie chce samemu postać ☺ JA
diman Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No jak ty będziesz to przyjada ☺ weź mi bluza od wiktora na spot przy okazji
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No i kebabik w katosach też ponoć dobry ... Pany nie ma kto na zbyciu wzmacniacza samochodowego 2 lub 4 kanałowego pod skrzynie basową
pajda Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No i kebabik w katosach też ponoć dobry ... Pany nie ma kto na zbyciu wzmacniacza samochodowego 2 lub 4 kanałowego pod skrzynie basową Chyba mamBędzie tam kto u was na spocie bo bym się przejechał ale nie chce samemu postać ☺Miałem być ale nie wiem czy uda się dotrzeć ale najwcześniej 19. 35
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Pajda zobacz co masz i ile chcesz czy sam wzmacniacz czy masz też tube albo skrzynie Byle sprawne i tanio [emoji12] Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mario22
morsik26 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Dziś zawiozłem trupa do mechanika i stwierdził,że na 90% pompa,bo jak jest sterownik odkręcony to widać jej flaki i coś się powinno w niej ruszać a nie rusza. Teraz moje pytanie gdzie bardzo tanio i dobrze mogę taką pompę zregenerować i nie daleko mnie? Pytam na razie z ciekawości,bo jutro będę wiedział więcej co jest grane
Multis Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No i kebabik w katosach też ponoć dobry ... Pany nie ma kto na zbyciu wzmacniacza samochodowego 2 lub 4 kanałowego pod skrzynie basową Będzie. Ale jeszcze go nie zrobiłem. Jakoś JBL
Rekomendowane odpowiedzi