Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni :grin:

:grin:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja powiem tak Pajda kup silnik i go wyremontuj i wszyscy będą zadowoleni :grin:

No wreszcie coś sensownego. :decayed:

Opublikowano (edytowane)

:hi::grin: :grin:

Edytowane przez franciszek
Opublikowano

Lecę po popcorn...

He he he

A tu taka dyskusja a ja poszlem w spać.

To fakt troche sie szkoda tego auta bo kasa wpakowana i jak by nie to to juz by stal pod domem focus 1.6 ktorego bylem wczoraj ogladac. Fajne auto moze i troche wiecej plastikowy ale duzo wiecej bajerow i to co wkladalem w audi to on ma w standardzie.

Wiem, wiem ktos powie pewnie ze aut na f sie nie kupuje. Ale teraz zadne auto nie jest solidnie wykonane znajomy w b8 330k i pompe zatarlo.

Czyli co robisz B6 tanim kosztem i na otomoto ?

Mario bo Ciebie normalnie czytać nie idzie...co to znaczy zrobić tanim kosztem i na otomoto ? jak ma kapę silnika to wytłumacz mi jak się robi kapę tanim kosztem ?

Opublikowano (edytowane)

No najtańszym czyli robic tylko to co trzeba konieczne minimum zeby auto jeździło skoro by chciał wymienic na focusa to chyba bez sensu pakowac 6k i sprzedać jak już to robić to zrobić i śmigać dalej

Największy problem w tym wszystkim to chyba znaleź dobrego mechanika

Edytowane przez Mario22
Opublikowano
Opublikowano

Będzie tam kto u was na spocie bo bym się przejechał ale nie chce samemu postać ☺

Opublikowano

Będzie tam kto u was na spocie bo bym się przejechał ale nie chce samemu postać ☺

JA ;)

Opublikowano

No jak ty będziesz to przyjada ☺ weź mi bluza od wiktora na spot przy okazji

Opublikowano

Na Silesia jak dobrze kojarzę

Opublikowano

No i kebabik w katosach też ponoć dobry ...

Pany nie ma kto na zbyciu wzmacniacza samochodowego 2 lub 4 kanałowego pod skrzynie basową

Opublikowano

Opublikowano

Też powinienem być :wink4:

Opublikowano

Pany nie ma kto na zbyciu wzmacniacza samochodowego 2 lub 4 kanałowego pod skrzynie basową

Chyba mam

Miałem być ale nie wiem czy uda się dotrzeć ale najwcześniej 19. 35
Opublikowano (edytowane)

Pajda zobacz co masz i ile chcesz czy sam wzmacniacz czy masz też tube albo skrzynie

Byle sprawne i tanio [emoji12]

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Dziś zawiozłem trupa do mechanika i stwierdził,że na 90% pompa,bo jak jest sterownik odkręcony to widać jej flaki i coś się powinno w niej ruszać a nie rusza. Teraz moje pytanie gdzie bardzo tanio i dobrze mogę taką pompę zregenerować i nie daleko mnie? Pytam na razie z ciekawości,bo jutro będę wiedział więcej co jest grane

Opublikowano

Też podjadę, bom dawno nie był :wink:

Opublikowano

Będzie. Ale jeszcze go nie zrobiłem. Jakoś JBL