stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 jestem kazanie mnie nie dotyczyło więc wyszedłem ale postanowienie wielkopostne jest : nie przekraczać 3000 obr/min Mszalne wypiłeś? tyskie pije
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pany opowiem wam co mi się dziś stało ... mianowicie Kinga dzwoni do mnie po pracy z pytaniem gdzie schowałeś swoje nike za 4 paczki i moje za 2 mówie no stały jak zwykle przed drzwiami? zoong nie stety miałem kiedyś nike ktoś się nie bał i mi szusy zajebał kuna :angry: podejżenie padło na roznosicieli uletek bo debile ulotke w drzwi wetkneli wieć tel do menagera pizzeri gość sam stwierdził żę nie są godni zaufania więc czekam do jutra a potem chyba będę musiał podymić w tej pizzeri bo buty sie trzyma w domu a nie na klatce co nie chciales sobie zabrudzic przedpokoju
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:40_________________________________________________
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew: jak dorzucisz do nich pizze to biore
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:42_________________________________________________ Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew: jak dorzucisz do nich pizze to biore i sos czosnkowy
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew: jak dorzucisz do nich pizze to biore mogę dorzucić opakowanie po pizzy i zepsutą drukarkę [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:45_________________________________________________ a po za tym co słychać dzień jak co dzień
Maxito Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew: kędzior już wyjeżdżam
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać mozemy Ci sprzedać naje, klubowe, rozmiar 45
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać leci kabarecik
Maxito Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać kiedy wbijacie na spota
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Chopoki, mam sprawę do ludzisk z tdikami... W szczególności AFN, a ewentualnie jeszcze AVJ. Kto przyjechałby do mnie i udostępnił autko na dzień do zrobienia wzornika orurowania fmic? Nie za darmo oczywiście...
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać mozemy Ci sprzedać naje, klubowe, rozmiar 45 ale śmierdzą jak z 58 :polew: naje - buty firmy nike
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 funkel nówki ledwie co 3 lata maja miały 3 lata :polew: :polew: to faktycznie nówki [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:48_________________________________________________ Chopoki, mam sprawę do ludzisk z tdikami... W szczególności AFN, a ewentualnie jeszcze AVJ. Kto przyjechałby do mnie i udostępnił autko na dzień do zrobienia wzornika orurowania fmic? Nie za darmo oczywiście... ja mogę udostępnić aff-a niczym się nie różni od 1z ahh i ahu :gwizdanie:
tymonA4 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 acha ok max nie wiem jak reszta dziadków ale ja sie zbieram i zbieram
Rekomendowane odpowiedzi