Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pyrsk

Naciapane z Z2

Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.

Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pyrsk

Naciapane z Z2

Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.

Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...

Naciapane z Z2

Zwrotnica musi być, bo spalisz tweetery.

O ile ten zestaw jest jakiś w miare i cię zadowoli dałbym tylko kondensator na tweeter, np. 4.7 uF

Opublikowano

Dobra to wymienie cały przód na komplet z zwrotnicami... Dzieki za porade

Naciapane z Z2

Opublikowano

:hi:

myk kielonek na szybko i drugi od razu na drugą nóżkę

Wyczyściłem ostatnio soczewki w lampach - no nie powiem efekt mega, jako że miałem dwa różne palniki w swoim chińskim hidzie postanowiłem kupić takie o jednakowej barwie, palniki przyszły, podłączyłem, działały 10min i spaliły się obie przetwornice, więc na szybko Ucho kupił mi dwie żarówki #mega#turbo,#xenon#efect#hd#lepsze niż xenon efekt taki, że wracając ostatnio po go 17 nie widziałem na drodze absolutnie nic. No to se pomyślałem kupię nowe przetwornice ( te stare co się spaliły mam jeszcze z czasów B5), dokonałem zakupu na allegro mega wypaśnych przetwornic z can bus itp ale po dwóch dniach zadzwonił pan ze sklepu i mówi, że już ich nie mają i nie wie kiedy będą i że odda mi kasę. Oddał kasę a ja zostałem bez oświetlenia...i wetdy przypomniało mi się, że jeden z VIP'wó sprzedaje i tak właśnie zostałem rozdziewiczony z xenonu. Tymczasem czekam na paczuszkę, a historia jest tak pękna, że jak w końcu kiedyś to wyjdzie przed moją to myślę, że mnie zrozumie

no to ten drugi kielon myk :kox:

Opublikowano

Mario22 - ile za takiego blureja ?

Opublikowano

Tak,jak pisalem.za 150 oddam Nówka...

Naciapane z Z2

Cena śmieszna.? Czyta wszystkie formaty i ma 3D

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Pyrsk

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Najlepszym sposobem każdy głośnik na osobnym kanale z odpowiednim odcieciem...
Opublikowano

Pyrsk

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Multis, ale On nie robi z tego nissana auta pokazowego/na zawody car audio więc jak jebnie basem to i tak będzie szczał w gacie ze zachwytu :grin:

Opublikowano

Pyrsk

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Multis, ale On nie robi z tego nissana auta pokazowego/na zawody car audio więc jak jebnie basem to i tak będzie szczał w gacie ze zachwytu :grin:

Zaczął o zwrotnicach to poleciałem dalej...
Opublikowano

Dobrze... Nie słuchaj pucka... Ten nissan pozostawi bose i wiele innych daleko w tyle... Każda radamile widziana

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Mario, przecież Bose nie gra, dopiero Bang od A6 w górę daje radę, więc to nie żaden autorytet :wink:

Opublikowano

I o to chodzi... Mój poprzedni nissan już wciągał nosem bose.mirona koszt był 3 tyś zł... Były zwrotnice przody gwizdki infinity piec blaupunkta 4 kanały tył jbl carpower 1000 watt i pełne wygłuszenia..

Teraz bedzie lepiej

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Dobrze... Nie słuchaj pucka... Ten nissan pozostawi bose i wiele innych daleko w tyle... Każda radamile widziana

Naciapane z Z2

czyli szykuje się mega AUDIO projekt :sarcastic:

Mario komu i co chcesz udowadniać ? z Almery nie zrobisz GTR jakiego masz w awatarze - i mam nadzieję, że masz jeszcze puloka i nie będziesz się napinał :grin:

Opublikowano

I o to chodzi... Mój poprzedni nissan już wciągał nosem bose.mirona koszt był 3 tyś zł... Były zwrotnice przody gwizdki infinity piec blaupunkta 4 kanały tył jbl carpower 1000 watt i pełne wygłuszenia..

Teraz bedzie lepiej

Naciapane z Z2

Tutaj akurat jest z tym różnie, bo zależy kto, co i czego oczekuje od grania :wink:

Opublikowano

P.S. Blu ray lg zaeezerwowany

Naciapane z Z2

Teraz bedzie lepiej

Naciapane z Z2

Tutaj akurat jest z tym różnie, bo zależy kto, co i czego oczekuje od grania :wink:

Czystego dzźwięk...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.

ile Cie to szarpnie ?
Gość mi powiedział że z robotą jakieś 3tys zł.

o fak, to ciężki temat, aż tyle to nie mam :kwasny:

I kuzwa przyszła fota ze Świętochłowic :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

to pewnie z tego pudła, ktore ustawiają obok mojej roboty :kwasny:

Opublikowano

Wyczyściłem ostatnio soczewki w lampach - no nie powiem efekt mega, jako że miałem dwa różne palniki w swoim chińskim hidzie postanowiłem kupić takie o jednakowej barwie, palniki przyszły, podłączyłem, działały 10min i spaliły się obie przetwornice, więc na szybko Ucho kupił mi dwie żarówki #mega#turbo,#xenon#efect#hd#lepsze niż xenon efekt taki, że wracając ostatnio po go 17 nie widziałem na drodze absolutnie nic. No to se pomyślałem kupię nowe przetwornice ( te stare co się spaliły mam jeszcze z czasów B5), dokonałem zakupu na allegro mega wypaśnych przetwornic z can bus itp ale po dwóch dniach zadzwonił pan ze sklepu i mówi, że już ich nie mają i nie wie kiedy będą i że odda mi kasę. Oddał kasę a ja zostałem bez oświetlenia...i wetdy przypomniało mi się, że jeden z VIP'wó sprzedaje i tak właśnie zostałem rozdziewiczony z xenonu. Tymczasem czekam na paczuszkę, a historia jest tak pękna, że jak w końcu kiedyś to wyjdzie przed moją to myślę, że mnie zrozumie

bixy kupiłeś

Psyt

Psyt

Opublikowano

.....

przec**j :grin:

Opublikowano

Juz się alkony zlazły...

Psyyyyyt

Opublikowano

bixy kupiłeś

Psyt

Psyt

jeszcze mnie nie pojebało zwykły xenon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.