Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie kupiłem sobię elegansie najeczki za groszę a kosztują z 4paki w sklepie gratis dostałem do nich dostałem damskie mogę odsprzedać :gwizdanie: :polew: kędzior już wyjeżdżam ej no co próbuje uzbierać na żarcie w maku myślisz że z samych ulotek dam radę się wyżywić
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać mozemy Ci sprzedać naje, klubowe, rozmiar 45 ale śmierdzą jak z 58 :polew: naje - buty firmy nike niezly opis :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać mozemy Ci sprzedać naje, klubowe, rozmiar 45 ale śmierdzą jak z 58 :polew: naje - buty firmy nike niezly opis :polew: prosto z wikipedii
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 wieczór siema Pitek już kapuje ta wasza gwara :polew: taki młodzieżowy slang
piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Qrcze jak będę coś chciał shandlować na alledrogo to poproszę was o zrobienie opisu przedmiotu :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Chopoki, mam sprawę do ludzisk z tdikami... W szczególności AFN, a ewentualnie jeszcze AVJ. Kto przyjechałby do mnie i udostępnił autko na dzień do zrobienia wzornika orurowania fmic? Nie za darmo oczywiście... a tak z ciekawosci jaki bylby koszt orurowania do AFN/AVG :?:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a po za tym co słychać mozemy Ci sprzedać naje, klubowe, rozmiar 45 ale śmierdzą jak z 58 :polew: naje - buty firmy nike niezly opis :polew: prosto z wikipedii
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Qrcze jak będę coś chciał shandlować na alledrogo to poproszę was o zrobienie opisu przedmiotu :polew: :polew: ale tani to my nie jesteśmy
piterra Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Qrcze jak będę coś chciał shandlować na alledrogo to poproszę was o zrobienie opisu przedmiotu :polew: :polew: ale tani to my nie jesteśmy dostaniecie prowizję ( 5%)[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:54_________________________________________________przenoszę się do wasbo na Gliwickich wieje nudą
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ja ide bo Pitek przyszedł :polew: :polew: żart narazie Pany
tymonA4 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi a kto to jest Miron ? :polew:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi miron to spokojny czlowiek tam guru probuje rzadzic i dlatego wszystcy tu siedza
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 miałem własnie sie zapytać co tam słychać w sg miron nadal rządzi miron to spokojny czlowiek tam guru probuje rzadzic i dlatego wszystcy tu siedza u nas jest pis ant loff czilaut :polew: inglisz is izi
Rekomendowane odpowiedzi