Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 trza by było dziś coś delikatnie wlać...może tequila...
franciszek Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Siemaneczko Krzychu jeszcze raz podziękował
morsik26 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbiór Edytowane 20 Listopada 2015 przez morsik26
pajda Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbiór o co kaman ?
Multis Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 https://youtu.be/yjljtkPLN2Y Chyba zaszedłem na koniec internetów...
morsik26 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki
Horneth Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Franciszek spoko. A z tymi wtyczkami to tak jak mówiłem daj cynka i Ci to załatwie używane i igła stanie.
H4mm3R Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Jeździ jak wariat to stracił. Litra zawsze trzeba mieć w schowku
pajda Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki a co robisz ? wymiana na 1.9 czy naprawa ?
morsik26 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki a co robisz ? wymiana na 1.9 czy naprawa ?Naprawa tego 2.5 i zobaczymy ile pojeżdże. Czekam teraz aż mechanik to ogarnie i może jeszcze trochę posłuży
pajda Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki a co robisz ? wymiana na 1.9 czy naprawa ?Naprawa tego 2.5 i zobaczymy ile pojeżdże. Czekam teraz aż mechanik to ogarnie i może jeszcze trochę posłuży arturoo cię do tego namówił ? gdzie oddałeś ?
morsik26 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki a co robisz ? wymiana na 1.9 czy naprawa ?Naprawa tego 2.5 i zobaczymy ile pojeżdże. Czekam teraz aż mechanik to ogarnie i może jeszcze trochę posłuży arturoo cię do tego namówił ? gdzie oddałeś ?Arturoo mnie namawiał na przekładke albo sprzedaż tak jak stoi. Mój mechanik mi polecił gościa za Oświęcimiem i zobaczymy co potrafi i jak długo to potrwa.
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Arturoo dzięki wielkie[emoji3] teraz muszę czekać na odbióro co kaman ?No muszę czekać na odbiór padaki a co robisz ? wymiana na 1.9 czy naprawa ?Naprawa tego 2.5 i zobaczymy ile pojeżdże. Czekam teraz aż mechanik to ogarnie i może jeszcze trochę posłuży arturoo cię do tego namówił ? gdzie oddałeś ? Arturoo mnie namawiał na przekładke albo sprzedaż tak jak stoi. Mój mechanik mi polecił gościa za Oświęcimiem i zobaczymy co potrafi i jak długo to potrwa. obyś nie żałował
Rekomendowane odpowiedzi