akjam Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Qurwiszcze u mnie jeszcze się z nim nie spotkalem,a na Dolnym Śląsku w każdym sklepie u mnie jest i to w butelczynie... Pany no chyba nie dojadę bo jeszcze w robo jestem!
morsik26 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 [emoji2] Fajnie,że już też jeździsz swoim Audi. U mnie trochę to trwało ale jestem zadowolony z efektu. Zobaczymy jak będzie dalej.
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) [emoji2] Pajda dawaj w historie konkrentne info co i jak poszło... Przyda się przy sprzedaży w wątku... Chętnie poczytam za 2 lata jak bede go brał od.ciebie ;-) Naciapane z Z2 Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 dzięki psyt po 5 dniach bez alko w ustach
Horneth Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Stanley wysłałem papiery do ubezpieczalni żeby wypłacili młodemu kase.
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Stanley wysłałem papiery do ubezpieczalni żeby wypłacili młodemu kase. no i słuszna decyzja
Horneth Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Który lakiernik u nas najlepiej maluje ?
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 każdy ma coś za skórą jakby co to Okraska - z nim się najłatwiej dogadać
Horneth Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dostaniemy kase to sie bedzie zastanawiać.
pajda Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki za spota każdy ma coś za skórą jakby co to Okraska - z nim się najłatwiej dogadać To ten z Tarnowskich gór?
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki za spota każdy ma coś za skórą jakby co to Okraska - z nim się najłatwiej dogadać To ten z Tarnowskich gór? ja
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie mialby ktos pozyczyc na pare dni zwykle lampy H7 przednie ? Albo ewentualnie chociaz ta od strony pasazera?
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzięki za spota każdy ma coś za skórą jakby co to Okraska - z nim się najłatwiej dogadać To ten z Tarnowskich gór? jaRobiłem to niego dwa błotniki i zderzak. Póki co ok, zobaczymy po zimie
Rekomendowane odpowiedzi