pajda Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 http://allegro.pl/szybki-i-niezawodny-focus-2-0tdci-140km-xenon-navi-i5872913563.html
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 za to ja włożyłem dobry kluczyk i zonk odpalił za 4 razem, remont silnika a tu -8 stopni i ma ciężko zapalić a jak już zapali to przez chwile go trzebie jak nie wiem co, tak jak by na jeden gar palił Ilove2,5
Horneth Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ucho bydziesz jakoś na dniach niedaleko K-ce ?
Multis Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 za to ja włożyłem dobry kluczyk i zonk odpalił za 4 razem, remont silnika a tu -8 stopni i ma ciężko zapalić a jak już zapali to przez chwile go trzebie jak nie wiem co, tak jak by na jeden gar palił Ilove2,5 Mój coś długo kręcił, a jak juz zaskoczył, to choćby do betoniarki kamieni naciepali... chyba trza będzie świece przebadać/wymienić.
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 I postanowienie noworoczne uj trafił [emoji481]Sam walisz? Chcesz to przyjeżdżaj browara starczy
Multis Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Teraz... Nie bede mieszal... Zdrowie...
Horneth Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ucho a o której ? Będziesz leciał przez Orlen może ?
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Lece na 17tą Klucze jak co to możesz na spocie dać któremuś Tyszakowi Ewentualnie zrób tak aby do Pajdy dotarły, z Pajdą to się często widzę
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 za to ja włożyłem dobry kluczyk i zonk odpalił za 4 razem, remont silnika a tu -8 stopni i ma ciężko zapalić a jak już zapali to przez chwile go trzebie jak nie wiem co, tak jak by na jeden gar palił Ilove2,5 Świeczki zobaczyć cza, czy dobre za to ja włożyłem dobry kluczyk i zonk odpalił za 4 razem, remont silnika a tu -8 stopni i ma ciężko zapalić a jak już zapali to przez chwile go trzebie jak nie wiem co, tak jak by na jeden gar palił Ilove2,5 Mój coś długo kręcił, a jak juz zaskoczył, to choćby do betoniarki kamieni naciepali... chyba trza będzie świece przebadać/wymienić.
karol MAŁY Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Cześć,i najlepszego w nowym roku
Rekomendowane odpowiedzi