stanley Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 U mnie dopiero hu.nia. Ja w szpitalu, a mała na ligocie. co tam się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 U mnie dopiero hu.nia. Ja w szpitalu, a mała na ligocie. co tam się dzieje ?Konowaly same nie wiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Fajnie bo dzień zaczyna się wydłużać. Średnio 2 min/dzień. Ps.: Ma ktoś ochotę na pizzę https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=II59PXnjafI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Będzie ktos jutro punktualnie na spocie czy raczej później ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja odpadam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ja zadaje takie głupie pytania bo mam temat so pochytania w kato jutro i próbuje dograć godzine tak żeby być tu i tu...a jeszcze po drodze załatwić coś w chudowie... Naciapane z Z2 Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja jutro będę, czy punkt 19 to jeszcze nie wiem psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 http://allegro.pl/volvo-xc60-r-desing-mega-full-opcja-vat23-i5911523600.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ok. Postaram się podjechać o 19 a jak,później wpadnie ktoś to najwyżej poobserwuje galerianki..i zejde na parking później... Naciapane z Z2 http://allegro.pl/volvo-xc60-r-desing-mega-full-opcja-vat23-i5911523600.htmlNie wiem Czy za taką kase bym kupił auto z takim przebiegiem.... I diesel... I skrzynia at.... Radze pdwoedzić forum volvo i popytać... Bo te nowe volvo to już nie to samo co te stare....Naciapane z Z2 Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 jak na auto po firmie - normalny przebieg po 3latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ja zadaje takie głupie pytania bo mam temat so pochytania w kato jutro i próbuje dograć godzine tak żeby być tu i tu...a jeszcze po drodze załatwić coś w chudowie... Naciapane z Z2 Czyli jakby nie sprawa do pochytania to by Cie nie widzieli w Kato na spocie jutro? Chyba też tak zacznę robić...A za oszczędzone paliwo wypad w góry z dzieckiem Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja zadaje takie głupie pytania bo mam temat so pochytania w kato jutro i próbuje dograć godzine tak żeby być tu i tu...a jeszcze po drodze załatwić coś w chudowie... Naciapane z Z2 Czyli jakby nie sprawa do pochytania to by Cie nie widzieli w Kato na spocie jutro? Chyba też tak zacznę robić...A za oszczędzone paliwo wypad w góry z dzieckiem dzwoniłem dzisiaj do CIebie łobuzie ale już wszystko pochytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ja zadaje takie głupie pytania bo mam temat so pochytania w kato jutro i próbuje dograć godzine tak żeby być tu i tu...a jeszcze po drodze załatwić coś w chudowie... Naciapane z Z2 Czyli jakby nie sprawa do pochytania to by Cie nie widzieli w Kato na spocie jutro? Chyba też tak zacznę robić...A za oszczędzone paliwo wypad w góry z dzieckiem Lepiej tak niż wcale... Kiedyś jeździłem do Kato często... do czasów jak jebła frekwencja i dobrze o tym wiesz... To samo żory... Kiedyś żorskie buły lepsze niż gliwickie i co... Sorry ale nie pojade specjalnie 100 km q dwie strony nawet na gazie zeby postać w dwójke na parkingu albo samemu... A jutro mam po drodze to wpadne... Chętnie bym zobaczył stare ryje typu miszka keżor i inni.... Naciapane z Z2 jak na auto po firmie - normalny przebieg po 3latach Wiadomo... Ale to nie znaczy że warto to brać... Chyba bym wzioł Gorsze ale nowe w tej cenieNaciapane z Z2 Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja zadaje takie głupie pytania bo mam temat so pochytania w kato jutro i próbuje dograć godzine tak żeby być tu i tu...a jeszcze po drodze załatwić coś w chudowie... Naciapane z Z2 Czyli jakby nie sprawa do pochytania to by Cie nie widzieli w Kato na spocie jutro? Chyba też tak zacznę robić...A za oszczędzone paliwo wypad w góry z dzieckiem dzwoniłem dzisiaj do CIebie łobuzie ale już wszystko pochytane Faktycznie ..spałem po nocce i nie wiedząc czemu nie sprawdzałem fona, czy ktoś się nie dobijał.. Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi