pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Thx panowie No to siadamy w fotele zapinamy pasy i jedziemy! Dawac do boju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzięki! Co grają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 W co dziś grają? Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 psyt pod meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Gazet nie czytam a na TV oglądam tylko TVN Turbo ;-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 YebaNi! Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 YebaNi! Pięknie![emoji106] [emoji33] [emoji106] Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 psyt, za to zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A nie wierzylismy,nie... Co za Mecz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No mówiłem że będzie 5 bramki a było 6 i to do nas W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Gazet nie czytam a na TV oglądam tylko TVN Turbo ;-) Naciapane z Z2 To sobie onet.pl wlacz na 5 min. i bedzie wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 spot dzisiaj był, gdzie byłeś ? Do dzisiaj nie piłem białego wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) No mówiłem że będzie 5 bramki a było 6 i to do nas W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Gazet nie czytam a na TV oglądam tylko TVN Turbo ;-) Naciapane z Z2 To sobie onet.pl wlacz na 5 min. i bedzie wszystko jasneKolejna moda... Był małysz i inni teraz piłka ręczna.... Jakoś rok temu nikt się tym nie interesował....a teraz wszyscy by se dali d*py ogolic z podniety...i miliony wpisów na FB... Nie kumam tego... Rozumiem jak ktoś faktycznie jara się danym sportem kibicuje jakiejś tam drużynie na dobre i złe itd... Ale to zwykła.moda... Kolejne 5 min...Ja tam.wole szarą rzeczywistość....i lepiej jakby o takich tematach pisali....https://youtu.be/BrW_62y_HM8 Naciapane z Z2 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No mówiłem że będzie 5 bramki a było 6 i to do nas W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Gazet nie czytam a na TV oglądam tylko TVN Turbo ;-) Naciapane z Z2 To sobie onet.pl wlacz na 5 min. i bedzie wszystko jasneKolejna moda... Był małysz i inni teraz piłka ręczna.... Jakoś rok temu nikt się tym nie interesował....a teraz wszyscy by se dali d*py ogolic z podniety...i miliony wpisów na FB... Nie kumam tego... Rozumiem jak ktoś faktycznie jara się danym sportem kibicuje jakiejś tam drużynie na dobre i złe itd... Ale to zwykła.moda... Kolejne 5 min...Ja tam.wole szarą rzeczywistość....i lepiej jakby o takich tematach pisali....https://youtu.be/BrW_62y_HM8 Naciapane z Z2 Szara rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No mówiłem że będzie 5 bramki a było 6 i to do nas W co dziś grają? Naciapane z Z2 W to co zawsze Bolesci gazet nie czytasz, radia i tv też nie masz? Gazet nie czytam a na TV oglądam tylko TVN Turbo ;-) Naciapane z Z2 To sobie onet.pl wlacz na 5 min. i bedzie wszystko jasneKolejna moda... Był małysz i inni teraz piłka ręczna.... Jakoś rok temu nikt się tym nie interesował....a teraz wszyscy by se dali d*py ogolic z podniety...i miliony wpisów na FB... Nie kumam tego... Rozumiem jak ktoś faktycznie jara się danym sportem kibicuje jakiejś tam drużynie na dobre i złe itd... Ale to zwykła.moda... Kolejne 5 min...Ja tam.wole szarą rzeczywistość....i lepiej jakby o takich tematach pisali....https://youtu.be/BrW_62y_HM8 Naciapane z Z2 Co ty dupisz za flekiSportem sie interesuje od zawsze, jak ty grales na ps1 i sie na niego jarales i waliles gruche po przejechaniu trasy to ja kibicowalem w spodku reprezentacji czy to w siatkówkę czy pilke reczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi