Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Znowu stacja BP :polew: hehe no co źle było ? :naughty:
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Znowu stacja BP :polew: hehe no co źle było ? :naughty: Gdyby było źle to bym nie proponował ponownie
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Znowu stacja BP :polew: hehe no co źle było ? :naughty: Gdyby było źle to bym nie proponował ponownie kurde no poszedłbym ale kurde jutro do pracy trzeba, a wiem że jak poleze na imprezę to jutro niema mowy żebym do roboty dotarł hehe :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Znowu stacja BP :polew: hehe no co źle było ? :naughty: Gdyby było źle to bym nie proponował ponownie kurde no poszedłbym ale kurde jutro do pracy trzeba, a wiem że jak poleze na imprezę to jutro niema mowy żebym do roboty dotarł hehe :gwizdanie: A kto mówi o dzisiejszym dniu. Ja zaraz do roboty się zwijam. Także narazie panowie
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 stanley co z tym tankowaniem kombinujemy cos jutro czy odpuszczamy masz moj nr -> dzwoń Kanar był dzisiaj, nalełem mu pod korek jestem jutro w robocie do 15, w sobote do 14
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Bulczas współczucia
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Bulczas współczucia Stanley to może się napijemy zdrowie za Rafała?
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Może dziś będzie trochę luzu to jakieś piwko walniemy z kumplami
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Bulczas współczucia Stanley to może się napijemy zdrowie za Rafała? no to bęc, ja mam tyskie
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Bulczas współczucia Stanley to może się napijemy zdrowie za Rafała? no to bęc, ja mam tyskie no to gibam do lodówy po żubera Bulczas współczucia Może dziś będzie trochę luzu to jakieś piwko walniemy z kumplami alkohol szkodzi lepiej niepij :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Bulczas współczucia Bulczas współczucia Stanley to może się napijemy zdrowie za Rafała? no to bęc, ja mam tyskie no to gibam do lodówy po żubera Bulczas współczucia Może dziś będzie trochę luzu to jakieś piwko walniemy z kumplami alkohol szkodzi lepiej niepij :gwizdanie: :polew: Ty o tym coś wiesz :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ty o tym coś wiesz :polew: hehe tak czytałem kiedyś na ten temat i pare osób mi o tym opowiadało
PiterA4 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 stanley co z tym tankowaniem kombinujemy cos jutro czy odpuszczamy masz moj nr -> dzwoń Kanar był dzisiaj, nalełem mu pod korek panowie czzby macie na zbyciu jakas zupe po ciekawej cenie jestem jutro w robocie do 15, w sobote do 14
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 stanley co z tym tankowaniem kombinujemy cos jutro czy odpuszczamy masz moj nr -> dzwoń Kanar był dzisiaj, nalełem mu pod korek panowie czzby macie na zbyciu jakas zupe po ciekawej cenie jestem jutro w robocie do 15, w sobote do 14 gadaj ze stanleyem on ci opowie
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 stanley co z tym tankowaniem kombinujemy cos jutro czy odpuszczamy masz moj nr -> dzwoń Kanar był dzisiaj, nalełem mu pod korek panowie czzby macie na zbyciu jakas zupe po ciekawej cenie jestem jutro w robocie do 15, w sobote do 14 Piter a może byś się najpierw przywitał :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi