stanley Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jasiu, co z tymi biletami, które masz na euro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jasiu, co z tymi biletami, które masz na euro ? Zostały 4 na Irlandie i jeden na Niemcy. Jakby co to wal PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 no to daj jakieś dalsze info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) no to daj jakieś dalsze info na PW Jedziemy na irole? Dajcie jaki info Edytowane 26 Lutego 2016 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 siemankoWóz sprzedanyWóz kupiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany da ktoś namiar na naprawdę lebskiego mechanika od TDI? Krew mnie już zalewa jak od kolejnego usłyszałem że szukam dziury w całym. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany da ktoś namiar na naprawdę lebskiego mechanika od TDI? Krew mnie już zalewa jak od kolejnego usłyszałem że szukam dziury w całym. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka He he bo tak jest. Dobre mosz a narzekał bedziesz.Zamien sie na tydzień to zobaczymu jak to twoje pudełko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany da ktoś namiar na naprawdę lebskiego mechanika od TDI? Krew mnie już zalewa jak od kolejnego usłyszałem że szukam dziury w całym. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Turzol, tak mi przyszło do głowy, że ja twojego wozidła nigdy nie widziałem, znam je tylko z opowieści przyjedź nim w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 siemankoWóz sprzedanyWóz kupiony ? W marcu wystawie moje na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Jak mówisz serio to ją się mogę w przyszłym tyg zamienić ;]Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Jak mówisz serio to ją się mogę w przyszłym tyg zamienić ;]Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Nie widzę problemu, tylko nalej pod korek paliwa [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Taka sytuacja z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Bry z wieczora Taka sytuacja z wczoraj Takie transporty wozisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi