MAJKI Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Niedawno tu pisaliście o tej firmie z Tychów co opony sprzedaje przez neta ? Kupował ktoś z Was tam opony bo dziś kumpel się mnie pytał czy ktoś miał z nimi do czynienia bo wpłacił 3,5tyś za opony 20cali i od 3 tyg cisza i nie można sie tam niby dodzwonić a za pobraniem nie wysyłają....
turzol Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Niedawno tu pisaliście o tej firmie z Tychów co opony sprzedaje przez neta ? Kupował ktoś z Was tam opony bo dziś kumpel się mnie pytał czy ktoś miał z nimi do czynienia bo wpłacił 3,5tyś za opony 20cali i od 3 tyg cisza i nie można sie tam niby dodzwonić a za pobraniem nie wysyłają.... Kupowałem u nich Nokiany na zime...od momentu przelewu i potwierdzeniu emailem, że zamówienie jest w trakcie realizacji czekałem 4tyg na jakikolwiek kontakt z ich strony. Wobec gościa, który prowadzi ten szemrany biznes prowadzone jest postępowanie w prokuraturze. Po wielokrotnych moich mailach w końcu otrzymałem opony...ale drugi raz tam nie zamówię i każdemu odradzam.
ucho.77 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Majki ja miałem brać lecz w końcu w oponeo kupiłem, bo wyszło ze różnicy nawet 100zł nie było, co do telefonów to naprawdę ciężko tam się dodzwonić,a w regulaminie jest że do 14 dni roboczych mają dostarczyć W czym brał? Jak polskihurtopon to na dodatek może dostać opony 36 miesięczne i nic nie zrobi
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Niedawno tu pisaliście o tej firmie z Tychów co opony sprzedaje przez neta ? Kupował ktoś z Was tam opony bo dziś kumpel się mnie pytał czy ktoś miał z nimi do czynienia bo wpłacił 3,5tyś za opony 20cali i od 3 tyg cisza i nie można sie tam niby dodzwonić a za pobraniem nie wysyłają.... Kupowałem u nich Nokiany na zime...od momentu przelewu i potwierdzeniu emailem, że zamówienie jest w trakcie realizacji czekałem 4tyg na jakikolwiek kontakt z ich strony. Wobec gościa, który prowadzi ten szemrany biznes prowadzone jest postępowanie w prokuraturze. Po wielokrotnych moich mailach w końcu otrzymałem opony...ale drugi raz tam nie zamówię i każdemu odradzam. Dzięki za info, właśnie wysłałem mu to co napisałeś i nie jest pocieszony...
turzol Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Mowa właśnie o polskihurtopon z siedzibą na os Balbina (już z resztą tam nie urzędują). Ja dostałem świeże z 2015r ale tyle ile nerwów zjadłem to moje.
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Majki ja miałem brać lecz w końcu w oponeo kupiłem, bo wyszło ze różnicy nawet 100zł nie było, co do telefonów to naprawdę ciężko tam się dodzwonić,a w regulaminie jest że do 14 dni roboczych mają dostarczyć W czym brał? Jak polskihurtopon to na dodatek może dostać opony 36 miesięczne i nic nie zrobi Ucho nie wiem w czym pytał o firme w Tychach co ma takie za***iste ceny na opony to mi sie zaraz to na myśl rzuciło, no u niego różnicy coś koło 1200zł wyszło dlatego sie skusił,,, kur... ja bym nie przelał tyle hajsu w ciemno Ja za pobraniem w oponeo czekałem ponad 2 tyg to sie awanturowałem bo zawsze wysyłali max do 5 dni ale mieli poślizg niby i przyszło ale to było za pobraniem
ucho.77 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Pany ktory to u nas montował??? http://allegro.pl/show_item.php?item=5939626502#
stanley Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Lubię Cejrowskiego DURNIE W CZARNYCH GARNITURACH Durnie w czarnych garniturach maszerują zamiast wydawać rozkazy. Durnie - Merkel po środku, obok niej dureń Holland, dwa kroki za nią Tusek. Cały ten tłum durniów nic nie zrobił po Paryżu, a teraz nie robi nic po Brukseli i PRZED kolejnym miejscem. +++Powinniśmy już teraz znać to "kolejne miejsce", bo powinniśmy, przesłuchiwać podejrzanych, śledzić, podsłuchiwać i.. strzelać. To jest wojna, na wojnie się strzela. Ale durnie nie wydają rozkazów. Żaden samolot się nie poderwał, żeby zbombardować miejsca, gdzie przywódcy Państwa Islamskiego właśnie spokojnie jedzą kolację. Znamy te miejsca, ale durnie nie wydają rozkazów. +++Jakie to powinny być rozkazy:- Każdy mundurowy chodzi stale uzbrojony: żołnierz, policjant, strażak, leśniczy...- Wszystkich chętnych cywilów od harcerza w górę szkoli się w strzelaniu i wyposaża w broń.- Wszystkie meczety w Europie zostają zamknięte do odwołania.- Wszystkich muzułmanów bez europejskiego obywatelstwa wysiedla się natychmiast, wsadzając na statki i wywożąc na drugi brzeg Morza Śródziemnego.- Na granicach Europy stawia się mur na wzór tego, który postawił Izrael na granicy z Hamasem.Kolejne sto niezbędnych rozkazów są Państwo w stanie wymyślić sami posługując się zdrowym rozsądkiem. +++Rządzą nami durnie. Co teraz? Mamy się dać wysadzać w powietrze, kiedy durnie maszerują, zamiast wydawać rozkazy?
Polko_V Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Pany ktory to u nas montował??? http://allegro.pl/show_item.php?item=5939626502# nie umiem sobie wspomnieć, kto to był, ale jakość sobie chwalił Lubię Cejrowskiego DURNIE W CZARNYCH GARNITURACH Durnie w czarnych garniturach maszerują zamiast wydawać rozkazy. Durnie - Merkel po środku, obok niej dureń Holland, dwa kroki za nią Tusek. Cały ten tłum durniów nic nie zrobił po Paryżu, a teraz nie robi nic po Brukseli i PRZED kolejnym miejscem. +++ Powinniśmy już teraz znać to "kolejne miejsce", bo powinniśmy, przesłuchiwać podejrzanych, śledzić, podsłuchiwać i.. strzelać. To jest wojna, na wojnie się strzela. Ale durnie nie wydają rozkazów. Żaden samolot się nie poderwał, żeby zbombardować miejsca, gdzie przywódcy Państwa Islamskiego właśnie spokojnie jedzą kolację. Znamy te miejsca, ale durnie nie wydają rozkazów. +++ Jakie to powinny być rozkazy: - Każdy mundurowy chodzi stale uzbrojony: żołnierz, policjant, strażak, leśniczy... - Wszystkich chętnych cywilów od harcerza w górę szkoli się w strzelaniu i wyposaża w broń. - Wszystkie meczety w Europie zostają zamknięte do odwołania. - Wszystkich muzułmanów bez europejskiego obywatelstwa wysiedla się natychmiast, wsadzając na statki i wywożąc na drugi brzeg Morza Śródziemnego. - Na granicach Europy stawia się mur na wzór tego, który postawił Izrael na granicy z Hamasem. Kolejne sto niezbędnych rozkazów są Państwo w stanie wymyślić sami posługując się zdrowym rozsądkiem. +++ Rządzą nami durnie. Co teraz? Mamy się dać wysadzać w powietrze, kiedy durnie maszerują, zamiast wydawać rozkazy? ...czytałem wczoraj jego fanpejcz i tam to też było...ładnie pojechał po DURNIACH
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Mowa właśnie o polskihurtopon z siedzibą na os Balbina (już z resztą tam nie urzędują). Ja dostałem świeże z 2015r ale tyle ile nerwów zjadłem to moje. teraz do mnie dzwonił i tak chodzi o polskihurtopon ... jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi