ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Aby do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Aby do soboty Dasz rade [emoji3] Mnie też pewnie pojadą nieźle jak zobaczą na co zamieniłem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ramiona nie wystają za błotnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 to sobota zostaniek ja też 50/50 Boje się jechać bo Pajda mi pojedzie ze dalej zima +1U mnie już lato dziś zawitało [emoji3] I w końcu w bagazniku jeat zapas w postaci dojazdowki [emoji4] [emoji41] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ramiona nie wystają za błotnik? Troszkę środkiem koła ale nie ma tragedii przynajmniej mi się tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Felgi zamienione. Nie są może idealne ale przynajmniej proste. Potrzebuje tylko dwie opony 18 na tył na ten sezon. Nie zalegają komuś? może mam zabrać jutro na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Felgi zamienione. Nie są może idealne ale przynajmniej proste. Potrzebuje tylko dwie opony 18 na tył na ten sezon. Nie zalegają komuś?może mam zabrać jutro na spota?Jaki koszt Stasiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Felgi zamienione. Nie są może idealne ale przynajmniej proste. Potrzebuje tylko dwie opony 18 na tył na ten sezon. Nie zalegają komuś?może mam zabrać jutro na spota?Jaki koszt Stasiu? jeżeli jeszcze je mam, dam ci je, 235/40/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Felgi zamienione. Nie są może idealne ale przynajmniej proste. Potrzebuje tylko dwie opony 18 na tył na ten sezon. Nie zalegają komuś?może mam zabrać jutro na spota?Jaki koszt Stasiu? jeżeli jeszcze je mam, dam ci je, 235/40/18To jutro dam znać czy zdołam dotrzeć na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Felgi zamienione. Nie są może idealne ale przynajmniej proste. Potrzebuje tylko dwie opony 18 na tył na ten sezon. Nie zalegają komuś?może mam zabrać jutro na spota?Jaki koszt Stasiu? jeżeli jeszcze je mam, dam ci je, 235/40/18To jutro dam znać czy zdołam dotrzeć na spota rano sprawdzę czy jeszcze je mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ... po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ma ktoś takie lub testował? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5165684531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ma ktoś takie lub testował? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5165684531 Co potrzebujesz tym ruszyc?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pin. Po drugie zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jak myślicie ? jeżeli cena była by trochę niższa .... http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8-turbo-quattro-2-x-sline-xenon-navi-skora-schwarz-pakiet-unikat-ID6yk5VB.html Morsik, mam te opony, mogę zabrać 4szt Będziesz dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi