Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jak myślicie ? jeżeli cena była by trochę niższa .... http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8-turbo-quattro-2-x-sline-xenon-navi-skora-schwarz-pakiet-unikat-ID6yk5VB.html Morsik, mam te opony, mogę zabrać 4szt Będziesz dzisiaj ? W tej cenie myślę że a6 c6 a nie b7 1. nie chciał bym takiej krowy 2. cena za B7 dla mnie inna jak w ogłoszeniu czyli co k**wa 20k ? 40k to trochę dużo jak za b7 - to już stara konstrukcja z 2000r jakby nie było, z drugiej strony za 40k nie kupisz Pan nic z wypasem w B8 golaska i owszem ale pozostanie niedosyt, zaś rezanie...zaś kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Do B8 to Trzeba dołożyć drugie tyle żeby to miasto sens. Kto będzie? Na jestem z małą u lekarza astmę mam nadzieję, że się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Będę na chwilkę. Muszę dwa zdania że Stanleyem zamienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Za B8 które b mnie interesowało to min 60k. Więc ta opcja odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jak myślicie ? jeżeli cena była by trochę niższa .... http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8-turbo-quattro-2-x-sline-xenon-navi-skora-schwarz-pakiet-unikat-ID6yk5VB.html Morsik, mam te opony, mogę zabrać 4szt Będziesz dzisiaj ? W tej cenie myślę że a6 c6 a nie b7 1. nie chciał bym takiej krowy2. cena za B7 dla mnie inna jak w ogłoszeniu Jaka cenę masz za b7 ? Jak masz w granicy 35 to myślę że warto ale to już górna granica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Znaleźć dopasione B7 w Niemcowni od prywatnej osoby poniżej 10 koła ojro to mission impossible więc skąd te 35 koła to nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Znaleźć dopasione B7 w Niemcowni od prywatnej osoby poniżej 10 koła ojro to mission impossible więc skąd te 35 koła to nie kumam?Kupił byś b7 za 40 k auto prawie 10 letnie? A jak zakup skody? BTW Dzięki za spota Psyt paulaner z de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobań Naciapane z Z2 Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki za spotaPsyt paulaner z de Dzięki. Psyt Krombacher z Lidla. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 psyt, tyskie ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Psyt z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki za spota [emoji3] Stanley Tobie dziękuję szczególnie. Musimy się w końcu spotkać [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzieki za spota i kebab.... Pieknie mi bęben wywaliło teraz przed tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki za spota [emoji3] Stanley Tobie dziękuję szczególnie. Musimy się w końcu spotkać [emoji12] luzik, spotkanie konieczne Pieknie mi bęben wywaliło teraz przed tv skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asmaxx Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie szybkie pyt. Może być odp na priva. Wolałbym osobiście je zadać na spocie, ale pracuję od 14-22.00:/ Kupiłem auto już z hidami i przyszła pora aby zabrać się za xenony z samopoziomowaniem i spryskami. Kto tu na śląsku podjąłby sie rezania, potrzebuję namiary głównie no i jakby ktoś zapodał koszt całkowity +-. Dzięki ! Pytam tu bo wątek o spotach ślędzę codziennie i co jak co doświadczenia można Wam pozazdrościć ( browarków też ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o modyfikacje lamp to qwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Znaleźć dopasione B7 w Niemcowni od prywatnej osoby poniżej 10 koła ojro to mission impossible więc skąd te 35 koła to nie kumam?Kupił byś b7 za 40 k auto prawie 10 letnie?A jak zakup skody? Ja nie patrze na roczniki, dla mnie to żaden wyznacznik dobrego auta. Skody nadal szukamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Znaleźć dopasione B7 w Niemcowni od prywatnej osoby poniżej 10 koła ojro to mission impossible więc skąd te 35 koła to nie kumam? +1 Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobań Naciapane z Z2 j.w. Dzieki za spota i kebab.... Pieknie mi bęben wywaliło teraz przed tv To teraz piffffko Panowie szybkie pyt. Może być odp na priva. Wolałbym osobiście je zadać na spocie, ale pracuję od 14-22.00:/ Kupiłem auto już z hidami i przyszła pora aby zabrać się za xenony z samopoziomowaniem i spryskami. Kto tu na śląsku podjąłby sie rezania, potrzebuję namiary głównie no i jakby ktoś zapodał koszt całkowity +-. Dzięki ! Pytam tu bo wątek o spotach ślędzę codziennie i co jak co doświadczenia można Wam pozazdrościć ( browarków też ) Pozdrawiam Pisz do Kuby - djim Może Ci ogarnie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Prawda jest taka że za dobre auto w niemcowni trza odpowiednio zapłacić... Tylko polskie cfaniako handlarze nasz przyzwyczaili do niskich cen... Ale stan tych aut odpowiada doskonale cenie... I tyle... Promocje tylko w biedronce... A c z y wybrać dopasione B7albo golasa B8 to już kwestia gustu i upodobań Naciapane z Z2 Oczywiście, że B8 i rezanieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi